MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: «Θα κάνω τον Light τόσο αλοιφή, που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί»

Γιώργος Λιάγκας: «Θα κάνω τον Light τόσο αλοιφή, που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί»
GLOMEX

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Light, ωστόσο δεν τον θέλει στην εκπομπή του

Συνέντευξη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Light. Ο γνωστός τράπερ μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του αλλά και την απουσία του από τα φετινά Mad Video Music Awards.

Ο Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας τη συνέντευξη του τράπερ μίλησε για αυτόν με καλά λόγια λέγοντας ότι βλέπει μεγάλη αλλαγή και πρόοδο. Εξήγησε μάλιστα ο παρουσιαστής για ποιο λόγο δεν θα τον ήθελε καλεσμένο στην εκπομπή του...

«Χαίρομαι πραγματικά πολύ για την πρόοδο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι δουλευταράς, επενδύει στον εαυτό του και πρέπει να διαβάζει. Γιατί μιλάει όλο και καλύτερα ελληνικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά και δεν μπορούν να εκφράσουν μια πρόταση σωστά. Μιλάει καλά ελληνικά. Μιλάει σωστά.

Βγάζει μια γλύκα το τελευταίο διάστημα, δεν το έπαιξε μαγκιά. Του λέω πάλι μπράβο γιατί ανθρώπινα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη ανθρώπινα. Θα σας πω και κάτι. Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί πιστεύω ότι θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα του βγάλω τόσο γλυκά πράγματα του ανθρώπου του συγκεκριμένου

Πιστεύω έχει μια πολύ καλή καρδιά και είναι ένα πονεμένο παιδί, φτωχόπαιδο. Θα τον κάνω τόσο αλοιφή, που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί και θα του ανατρέψω την εικόνα του λίγο σκληρού και μάγκα που όλοι αυτοί οι τράπερ πρέπει να έχουν. Καλά κάνεις και δεν έρχεσαι. Για άλλο λόγο βέβαια, αλλά καλά κάνεις και δεν έρχεσαι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.