MEDIA

Survivor All Star: Απόψε η πρώτη αποχώρηση μετά το αγώνισμα - Ο παίκτης που θα βγει στον τάκο

Survivor All Star: Απόψε η πρώτη αποχώρηση μετά το αγώνισμα - Ο παίκτης που θα βγει στον τάκο

Survivor All Star - Spoiler: Οι παίκτες μπαίνουν με όλη τους τη δύναμη στο στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε ατομικό, οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών και ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στο Survivor All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ήδη υποψήφιοι και αναμένουν να δουν ποιος ή ποια ακόμα θα βρεθεί μαζί τους στη θέση του υποψηφίου, αυτή την εβδομάδα.

Οι Survivors μπαίνουν με όλη τους τη δύναμη στο στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει έξτρα κίνητρο, καθώς αν κερδίσει, θα καταφέρει να απαλλαγεί από την υποψηφιότητά του και να υποδείξει στη θέση του έναν άλλο συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρει;

Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να βγει ο τρίτος υποψήφιος, αλλά και να ανακοινωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Φιλίες που έχουν χτιστεί από την αρχή του παιχνιδιού, διαλύονται και από την επόμενη ημέρα τίποτα δε θα είναι όπως πριν…

Ο παίκτης που συγκέντρωσε της λιγότερες ψήφους στην 24ωρη ψηφοφορία

Μετά τον Βασάλο που ήταν ένα από τα φαβορί τον δρόμο της επιστροφής παίρνει ακόμα ένας παίκτης φαβορί, που κανείς δεν θα περίμενε.

Ο λόγος για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία βγήκε τελευταία στην 24ωρη ψηφοφορία συγκεντρώνοντας λιγότερες ψήφους και από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τερματίζοντας έτσι στην τελευταία θέση.

Η Μαριαλένα δεν κινδυνεύει αυτή την εβδομάδα αφού κέρδισε τη δεύτερη ασυλία αλλά σε περίπτωση που τεθεί υποψήφια την άλλη εβδομάδα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει και θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ήδη υπάρχει ένας παίκτης που με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει απόλυτη προστασία και δεν αποχωρεί με κανέναν αντίπαλο μέχρι την τελική 4άδα.