MEDIA

Survivor All Star: Δεν πίστευε το αποτέλεσμα – Το «φαβόρι» αποχώρησε από το παιχνίδι με 120.000 ευρώ

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Mε εντάσεις ξεκίνησε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης, ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας. Μάλιστα, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει, το κάνει τρεις τέσσερις μήνες αυτό. Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στη Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, η Μαριαλένα βγήκε και πάνω και είπε πως «δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ οπότε ψηφίζω Μπόγδανο». Μια χαρά λοιπόν πέτυχε το κόλπο του».

«Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται όμως έτσι παιδιά. Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μια φορά».

«Θα πας τελικό αλλά πως θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Όχι, πήγαινε στον τελικό με την προσωπικότητα σου και πες τα πράγματα έτσι όπως είναι», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης.

«Αν κέρδιζε ο Βασάλος μπορεί να έβγαζε υποψήφιο εμένα...»

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης είπε πως «αν κέρδιζε ο Βασάλος μπορεί να έβγαζε υποψήφιο εμένα, κοιτά το συμφέρον του».

Ασυλία σε πρόσωπο - έκπληξη

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ήδη υποψήφιοι περίμεναν να δουν ποιος ή ποια ακόμα θα βρεθεί μαζί τους στη θέση του υποψηφίου, αυτή την εβδομάδα.

Το βράδυ της Τετάρτης οι Survivors μπήκαν με όλη τους τη δύναμη στο στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία.

Νικήτρια αναδείχθηκε Στέλλα. Η παίκτρια πήρε και την ασυλία στο τρίτο συμβούλιο ψηφοφορίας που θα ακολουθούσε.

Ψηφοφορία γεμάτη ένταση

Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, βγήκε ο τρίτος υποψήφιος.

Η πρώτη ανατροπή έγινε καθώς από την κάλπη βγήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το αποτέλεσμα καθόρισε η ψήφος του Μάριου που ανέβηκε στο… άρμα Σάκης, Μαριαλένα για να φτάσει ασφαλής στην Αθήνα, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση της Σταυρούλας.

Αποχώρησε η Βασάλος

Νίκος Μπάρτζης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο είχε κριθεί από την μεγάλη, 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

«Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε και ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι… ο Κωνσταντίνος Βασάλος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι για να εκπλήξει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλά κυρίως τον Βασάλο ο οποίος δεν πίστεψε αρχικά το αποτέλεσμα, νομίζοντας πως ο Λιανός του έκανε πλάκα...

«Αποκλείεται! Σήμερα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όλα καλά. Κανένα πρόβλημα, κάπου εδώ έφτασε το τέλος και για μένα» είπε φανερά έκπληκτος, ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέμεινε στο παιχνίδι για 24 εβδομάδες και αποχωρεί με... 120.000 ευρώ.