MEDIA

Μπέττυ Μαγγίρα: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το OPEN

Μπέττυ Μαγγίρα: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το OPEN
instagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα παραμείνει στο κανάλι της Παιανίας

Είναι από τα πρόσωπα που έχει σχολιαστεί και συζητηθεί ιδιαίτερα για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι από τις πρωταγωνίστριες των μεταγραφικών σεναρίων και συζητήσεων, με την ίδια βέβαια όλο αυτό το διάστημα να προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες.

Το συμβόλαιό της με το OPEN λήγει, ενώ η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» τελειώνει στις την Παρασκευή 30 Ιουνίου, έπειτα από μία χρονιά με θετικό πρόσημο

τόσο για την ίδια την οικοδέσποινα όσο και για όλη την ομάδα. Λόγω των αλλαγών στον σταθμό και της αποχώρησης του Γιάννη Λάτσιου, οι συζητήσεις είχαν «παγώσει». Η έλευση όμως της Ιζαμπέλας Σασλόγλου και του Νίκου Κοκλώνη στην παραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου έφεραν ξανά την άνοιξη στο κανάλι… και τις επαφές με τις παρουσιάστριες.

Χθες, λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε με τους δύο προαναφερθέντες και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν προφορικά τον λόγο τους να συνεχιστεί το μαγκαζίνο και την επόμενη χρονιά. Οι υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει αλλά είναι ζήτημα χρόνου.

«Η πρόθεση όλων μας είναι να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει. Τα σχέδιά μου για του χρόνου είναι να παραμείνω στην πρωινή ζώνη και να κρατήσω όλη την ομάδα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξη.

Να σημειωθεί ότι η Μπέττυ είχε δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Πρόθεσή της, όμως, ήταν να παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN, κάτι που τελικά θα καταφέρει!