MEDIA

Survivor All Star Spoiler 27/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Ένταση στο Συμβούλιο

Survivor All Star Spoiler 27/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Ένταση στο Συμβούλιο

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (27/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές.

Πρώτος υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης από το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος φυσικά ως κάτοχος της πρώτης θέσης στην ομαδική ψηφοφορία δεν κινδυνεύει και δεν θα αποχωρήσει μέχρι το Γαλάτσι.

Το βράδυ της Τρίτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά ακόμα μια ατομική ασυλία. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ψηφίζεται από τους παίκτες και βγαίνει στον τάκο ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Κατσούλης, επέλεξε σε πρώτη φάση να εξουδετερώσει τον Ηλία Μπόγδανο, βγάζοντάς τον στον τάκο ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Ο Ηλίας, καθώς έχει τερματίσει πέμπτος στην 24ωρη ψηφοφορία, αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star.

Στο trailer που κυκλοφορεί, φαίνεται ότι η ένταση στο αποψινό επεισόδιο είναι τεράστια, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την υποψηφιότητά του, αφήνει υπονοούμενα περί στρατηγικής.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης αναφέρεται στον Ηλία Μπόγδανο λέγοντας ότι δεν είναι αντικειμενικός και αλλάζει απόψεις συνεχώς. Στη συνέχεια, ο Ηλίας επιτίθεται στο Μπάρτζη, λέγοντάς του ότι σκέφτεται πονηρά...