MEDIA

Ηχηρή μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ

Ηχηρή μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ

Πρόσωπο της ενημέρωσης φεύγει από το Μαρούσι και μετακομίζει στο Φάληρο 

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και η περίοδος των μεταγραφών έχει ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι μετακινήσεις στον ενημερωτικό τομέα.

Μία από αυτές αφορά στον Κωστή Τσιακανίκα, που όπως φαίνεται αποχωρεί από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1 για να βρεθεί στον ΣΚΑΪ.

Η πληροφορία ξεκίνησε από ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά και, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, -αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές- όλα θα πάρουν τον δρόμο τους πολύ σύντομα.

Ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ενημερωτικό του κομμάτι, ειδικά μετά τον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών όπου το κοινό έδειξε την εμπιστοσύνη του στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, την ημέρα των εθνικών εκλογών, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος στο slot μετάδοσης της εκλογικής βραδιάς (17:45-25:59) με μερίδιο 14,5% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας μάλιστα στις 20:00, το 20,3% που ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης της εκλογικής βραδιάς, ενώ 3.282.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν, έστω και για 1΄.

Στην κρίσιμη ζώνη των εξελίξεων, την ώρα μετάδοσης του Α’ και του Β’ exit poll αλλά και της εκτίμησης του τελικού, εκλογικού αποτελέσματος (19:00-21:00), ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με διαφορά από το δεύτερο κανάλι, με 16,3%.