MEDIA

Survivor All Star: Προχωράει το σχέδιο Σάκη, Μαριαλένας και Νίκου – Ολομέτωπη επίθεση στη Σταυρούλα

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Οι παίκτες κινούνται ξεκάθαρα στρατηγικά, την ώρα που το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Κατσούλης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του και εξουδετέρωσε τον Ηλία Μπόγδανο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, ωστόσο θεωρεί ότι καλά έκανε και τον έβγαλε στον τάκο, γιατί διαφορετικά θα κινδύνευε η Μαριαλένα.

«Την αποχώρηση του Ηλία δεν την περίμενα, αλλά ήταν και η μόνη μου επιλογή. Η επιλογή αυτή είχε δύο διαστάσεις: η μία ήταν η στρατηγική, γιατί αν έβγαινε εκείνος θα έδινε τη Μαριαλένα και ήθελα να την προστατεύσω. Η δεύτερη ήταν ότι με κάποιες συμπεριφορές του με έχει απογοητεύσει. Ανάλογα με την παρέα άλλαζε».

Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης τόνισε ότι τα λάθη άλλων τα πλήρωσε ο Ηλίας. «Για άλλον πηγαίναμε, άλλος την πλήρωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Ομαδική επίθεση εναντίον της Σταυρούλας

Χαμός επικράτησε στο Survivor All Star λίγο πριν το αγώνισμα, καθώς «τα έβαλαν» όλοι με την Σταυρούλα.

Την κατηγόρησαν ότι μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου θυματοποιείται επειδή έφυγε ο φίλος της και έμεινε χωρίς σύμμαχο. Επίσης, κατηγορείται για μεθοδεύσεις αλλά και για αποφυγή κουβεντών για να μην εκτεθεί.

Η ίδια είπε: «Αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με κράτησε. Οι πρώτες ώρες χωρίς τον Ηλία στην καλύβα ήταν περίεργες. Ήταν πραγματικά μια θετική ενέργεια, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι. Ισχύει ότι δεν έχω κάποιο σύμμαχο στο παιχνίδι, αλλά δεν με πειράζει αυτό, ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Και προσέθεσε σχετικά με το αν χρειάζεται τώρα περισσότερο την ατομική ασυλία: «Έχω μια κατάρα, δεν κερδίζω ατομικές ασυλίες. Και να μην την κερδίσω δεν έγινε κάτι.»

Με αφορμή τα λεγόμενά της ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Μόνος μου είμαι κι εγώ. Δεν προσπαθώ να θυματοποιηθώ, δεν έχω φοβηθεί ποτέ να βγω στον τάκο».

Τότε η Σταυρούλα του απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θυματοποιήθηκα, αλλά δεν έχω κάποιο σύμμαχο. Η αλήθεια είναι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Ο Μπάρτζης αναφέρθηκε στο σκηνικό στην καλύβα που την κάλεσαν να μιλήσουν και εκείνη δεν ήθελε. «Σου είπα "έλα να κουβεντιάσουμε" και εσύ επέλεξες να φύγεις», είπε με εκείνη να απαντάει πως «όταν δεν με έχεις πιάσει από πριν και βλέπεις δεύτερη φορά να παραμένω, δεν υπάρχει λόγος να με πιάνεις να μιλήσουμε».

Στη συζήτηση με επίκεντρο τη Σταυρούλα μπήκε και ο Σάκης Κατσούλης, λέγοντάς της: «Το ότι δεν σε έπιασε κάποιος δεν σημαίνει ότι θέλει να σε διώξει, αλλά όταν σε καλούν και το αποφεύγεις δεν είναι ωραίο».

«Δεν έχω κανένα ψυχικό απόθεμα, δεν απέφυγα κάτι, αν έπρεπε κάτι να συζητηθεί θα είχε συζητηθεί πριν τα συμβούλια», απάντησε η ίδια αμυνόμενη.

Τότε ο Μάριος Πρίαμος τόνισε: «Της είπαμε να έρθει να μιλήσουμε και το απέφυγε. Μην θυματοποιείσαι αν δεν σε νοιάζει».

«Θυματοποιήθηκα κάπου επειδή δεν έκανα κάποια συζήτηση μαζί σου; Δεν θα έχω την όρεξη ποτέ, εγώ δεν τα μπορώ αυτά» του είπε εκείνη.

Τέλος, ο Μπάρτζης της τόνισε ότι τώρα δεν έχει κάποιον να την «καλύπτει». «Έβαζες μπροστάρη τον Ηλία και έβγαζες το φτυάρι και τώρα δεν έρχεσαι να πεις κουβέντα. Κάτι φοβάσαι, εγώ ξέρω πως "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".»

Νίκη Κατσούλη και ασυλία

Για ακόμα μια φορά ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε νικητής στον αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να γίνει για μια ακόμα φορά ρυθμιστής των εξελίξεων.

Άλλωστε, η διαρροή της 24ωρης ψηφοφορίας έχει δείξει το πώς θα κινηθούν οι επόμενες ψηφοφορίες και οι επόμενες αποχωρήσεις στο Survivor All Star.

Σάκης και Μαριαλένα έχουν πλάνο και το λένε ξεκάθαρα...

Νέα επίθεση στη Σταυρούλα και υποψήφιος ο Μπάρτζης.

Στο συμβούλιο ψηφοφορίας που ακολούθησε, στο επίκεντρο βρέθηκε η Σταυρούλα και ο "πόλεμος" που δέχεται από τους υπόλοιπους παίκτες, με αποτέλεσμα την απομόνωσή της.

Στη συνέχεια, οι παίκτες κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κάλπη έβγαλε για μία ακόμα φορά τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτό το αποτέλεσμα έχει διπλή ανάγνωση. Είτε οι παίκτες γνωρίζουν με κάποιον τρόπο την κατάταξή τους και τα πάντα πλέον είναι βάση σχεδίου, είτε η συμμαχία με τους Σάκη και Μαριαλένα έχει "σπάσει".