MEDIA

Survivor All Star: Στέλλα και Σταυρούλα, δύο ξένες - Το ρίσκο του Σάκη έστειλε σπίτι τη Χρυσαειδή

Survivor All Star: Στέλλα και Σταυρούλα, δύο ξένες - Το ρίσκο του Σάκη έστειλε σπίτι τη Χρυσαειδή

Survivor All Star: Ο Σάκης έβαλε τη Σταυρούλα ανάμεσα στον ίδιο και το Νίκο Μπάρτζη, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει ήδη αποφασίσει στην 24ώρο ψηφοφορία για τους παίκτες που θα κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα η Σταυρούλα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ατομικό έγινε το Survivor All Star καθώς οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών και ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Μπάρτζης, o Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον παίκτη που είχε τις λιγότερες ψήφους.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star, με την ίδια να νιώθει μεγάλη ανακούφιση.

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα», είπε η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε για 2η φορά MVP αυτή την εβδομάδα και ρίσκαρε την παραμονή του στο Survivor All Star με το να ζητήσει να ψηφιστεί και να βγει στον τάκο με στόχο να... διώξει την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Έτσι οι Σάκης, Νίκος, Μαριαλένα, Στέλλα και Μάριος είναι οι 5 survivors που θα συνεχίσουν τη μάχη τους για ακόμα μια εβδομάδα πριν ένας από αυτούς αποχωρήσει και προκύψει η τελική 4αδα που θα τρέξει στους αγώνες κατάταξης για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του/της στον τελικό στο Γαλάτσι.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/6) είδαμε εντάσεις μεταξύ Στέλλας Ανδρεάδου και Σταυρούλας Χρυσαειδή, με την πρώτη να επιμένει στην άποψη που εξέφρασε στο συμβούλιο της Τετάρτης για την συμπαίκτρια της.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ουδέποτε ήρθαν κοντά οι δυο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και δεν θα προσπαθήσει καθόλου να αλλάξει αυτό στα τελευταία… χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι την οριστική αυλαία για το Survivor All Star.

«Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera πως ότι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ. Τόσο κακό είναι δηλαδή να πω την αλήθεια; Αν κάποιους τους πειράζει αυτό, ίσως μάλλον αυτοί να έχουν το λάθος να το πω έτσι» ανέφερε η 32χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής για την 28χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Από την πλευρά της η Σταυρούλα, η οποία έχει καταλήξει πως όλοι θέλουν να την «πετάξουν» εκτός ριάλιτι, δεν δίστασε να πει μεταξύ άλλων πως «για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω θα πουλούσαν και την ψυχή τους»