MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ο νικητής του τελευταίου επάθλου - Η συμφωνία για όσα θα ακολουθήσoυν

Survivor All Star Spoiler: Ο νικητής του τελευταίου επάθλου - Η συμφωνία για όσα θα ακολουθήσoυν

Survivor All Star spoiler: Μια τελευταία ανάσα για τον νικητή του αγώνα προτού οι Survivors ριχτούν στην μάχη για τους τελευταίους δύο αγώνες ασυλίας.

Απόψε το βράδυ της Κυριακής 2/7 θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας επάθλου του Survivor All Star όπως είχε ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού. Μετά από αυτόν θα ακολουθήσουν δύο ακόμη αγώνες ατομικής ασυλίας και μια αποχώρηση.

Σήμερα, η Στέλλα Ανδρεάδου είναι αυτή που θα αποχωρήσει και δεν θα μπει στην τετράδα στο Γαλάτσι, αφού οι συμφωνίες του Κατσούλη, του Μάριου και του Μπάρτζη δεν την περιλαμβάνουν, προκειμένου να προχωρήσει παρακάτω η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Βέβαια αυτή η συμφωνία όπως θα δούμε στη συνέχεια δεν περιλαμβάνει ούτε τον Μάριο, μόνο που δεν το γνωρίζει ακόμη.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου η Στέλλα και η Μαριαλένα σχολιάζουν τον αποχαιρετισμό της Σταυρούλας: «Μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που είπε ότι κάποιοι από εδώ βρίσκονται χάρη άλλων. Πότε Σταυρούλα μας κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχει τέτοια έπαρση;», θα πει η Στέλλα. Με τη Μαριαλένα να συμπληρώνει: «Βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι έγινε», για τον στόχο που πέτυχαν με αυτή την αποχώρηση.

Στον αγώνα επάθλου θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει τη νίκη. Ο ίδιος θα επιλέξει δύο παίκτες για να πάρει μαζί του για να φάνε και να απολαύσουν ό,τι συνοδεύει το έπαθλο. Εκτός από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επιλέγει τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτή είναι και τη τελική συμφωνία για όσα θα ακολουθήσουν στο Γαλάτσι.

Ακόμη κι αν κάνει κλήρωση ανάμεσα στον Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο, όπως θα αποδειχτεί ο Μάριος θα μείνει έξω από την τριάδα που μαγειρεύει τον τελικό στο Survivor All Star. Παρόλο που τους έχει στηρίξει κι έχει πάρει μέρος σε όσα έστησαν μέχρι τώρα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο Σάκης Κατσούλης θέλει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μπει στο κλειστό στο Γαλάτσι πάλι στην τριάδα, όπως το 2021.