MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει αν θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει αν θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές
GLOMEX

Η Δανάη Μπάρκα βγήκε το βράδυ του Σαββάτου, όμως εκεί την περίμεναν ευχές για... καλή επιτυχία στις Δημοτικές Εκλογές

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής ένα απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη σε βραδινή έξοδο που είχε το Σάββατο στο Περιστέρι.

Όπως αποκάλυψε υπήρχε κόσμος που περνούσε και της ευχόταν συγχαρητήρια για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η παρουσιάστρια ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές.

«Πήγα το Σάββατο στο Περιστέρι και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος και μου λέει "γεια σας, συγχαρητήρια”, λέω για την εκπομπή "ευχαριστούμε πολύ”. Λέει "έχει ξεκινήσει η εκστρατεία;” λέω "ποια εκστρατεία;” , "για τις εκλογές”… "Μάθαμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές”, συνέχισε. Μετά ήρθε άλλο ένα παιδάκι κι άλλο ένα παιδάκι, 4 άνθρωποι ήρθαν να με συγχαρούν το Σάββατο για τις δημοτικές εκλογές. Να πω λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμένα να με δείτε σε εκλογές, ούτε 15μελούς. Δεν ξέρω ως τι έσκασε η φήμη αυτή. Δεν θα με δείτε σε καμία τέτοιου είδους θέση. Τουλάχιστον για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Δεν έχω καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.