MEDIA

Survivor All Star: Η Σταυρούλα μιλά για Βασάλο και ρίχνει σπόντες στη Μαριαλένα

Survivor All Star: Η Σταυρούλα μιλά για Βασάλο και ρίχνει σπόντες στη Μαριαλένα

Survivor All Star: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκε στο «Πρωινό Μας» και μίλησε για όλα

Στο πλατό του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Πρωινό Μας» βρέθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Τετάρτη. Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της και απάντησε σε όλα.

«Για δεύτερη χρονιά καλά πήγε, ήθελα να νικήσω αλλά δεν πειράζει, δεν είμαι αχάριστη. Κέρδισα πολλά. Δεν έχω δει καθόλου επεισόδιο, δεν με ενδιαφέρει. Ούτε Twitter έχω, από εκπομπές έχω δει πολύ λίγα πράγματα. Το παιχνίδι τελείωσε, η ζωή προχωράει και συνεχίζει. Δέχομαι αγάπη από τον κόσμο που με συναντά έξω, καμία σχέση με πέρσι. Μου έλεγαν ότι εγώ έπρεπε να κερδίσω. Οι φαν μου είναι σαν μια οικογένεια», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Σταυρούλα δεν έκρυψε την έκπληξή της για τα όσα λέει η Στέλλα Ανδρεάδου για εκείνη. «Ό,τι ξέρετε, ξέρω και εγώ. Πως είμαι κομπλεξική από την στιγμή που την στήριξα τόσο πολύ όταν βγήκε υποψήφια; Λέει ότι την πλησίασα όταν κέρδισε την τρίτη ασυλία. Της είπα μακάρι αν δεν την πάρω εγώ να την πάρεις εσύ, με αγνό και απλό τρόπο. Δεν ξέρω γιατί αυτό πρέπει να έχει στρατηγική από πίσω. Δεν θεωρώ ότι το σκέφτηκε μόνη της. Είχε καλούς δασκάλους από πίσω της. Ξαφνικά έκανε κολλητή παρέα με τον Μάριο για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Ήταν όλη την ώρα μαζί», τόνισε.

Για τις φήμες που την ήθελε να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει τίποτα με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν δυο εβδομάδες στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στήριζα όποιον ήταν συμπαίκτης μου, ακόμη και την Μαριαλένα που δεν ήμουν ποτέ κοντά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το πράγμα… Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου, είχαμε πάει την ίδια ώρα. Και ξαφνικά έμαθα ότι είχε πει η Μελίνα ότι πήγαμε μαζί τουαλέτα. Θεωρώ πως κάποιους τους ενοχλούσε που μιλούσαμε στο παιχνίδι και κάναμε παρέα. Δεν μπήκα στο Survivor για να κάνω κάποια σχέση. Δεν το προγραμματίζεις αλλά οι συνθήκες δεν βοηθάνε να ερωτευτείς».

Νίκος Μπάρτζης – «Δεν είναι κακό παιδί»

Για τον Νίκο Μπάρτζη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε: «Με τον Νίκο όταν μας
χώρισαν στις ομάδες, στην αρχή ήταν λίγο περίεργος. Ξέκοψε λίγο και όταν πήγα
εκεί δεν με πλησίασε ποτέ ή να μου πει κάτι. Δεν έκατσα πολύ να ασχοληθώ. Μετά
έκανε πράγματα που δεν μου άρεσαν και με ενοχλούσαν. Δεν έχει τον τρόπο να
εκφραστεί σωστά, δεν είναι κακό παιδί».
Αναφορικά με τον Σάκη και την Μαριαλένα, υποστήριξε: «Τι να
πρωτοσχολιάσω… Τα παιδιά φτάσανε τετράδα. Ο ένας με την αξία του και η
Μαριαλένα με την αξία του άλλου. Δεν την ψήφισαν γιατί φοβόντουσαν τον
Σάκη».