MEDIA

Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης την επόμενη χρονιά

Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης την επόμενη χρονιά

Οι πρωινές εκπομπές τελείωσαν, χθες, όμως οι μηχανές συνεχίζουν να δουλεύουν…

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές σε κλίμα χαράς και συγκινησιακής φόρτισης. Για άλλες το πρόσημο ήταν θετικό, για άλλες η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν δύσκολη. Τι ετοιμάζεται, όμως, για του χρόνου;

Στο μέτωπο του ALPHA, «Happy Day» και «Super Κατερίνα» παραμένουν στη θέση τους. Πρόκειται για δύο απόλυτα επιτυχημένες εκπομπές, που σημείωσαν υψηλά ποσοστά και νίκησαν τον ανταγωνισμό. Η νέα χρονιά θα βρει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ίδια ομάδα. Κώστας Φραγκολιάς, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Δήμος Βερύκιος, παραμένουν στις θέσεις τους αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να επιθυμεί να συνεχίσει χωρίς απώλειες στο πάνελ, όμως μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα συμβεί με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Σε μία από τις τελευταίες εκπομπές, η οικοδέσποινα είπε on air: «Στέφανε, θα φύγεις; Έτσι διαβάζω»… Ο συνεργάτης της την ευχαρίστησε για τη συνεργασία, χωρίς όμως να παραδεχθεί ότι έχει αποφασίσει.

Στο MEGA, η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τη χρονιά επισημαίνοντας ότι οι παρέες γράφουν ιστορία. Τα λόγια της, ίσως, αποδειχτούν προφητικά αφού οι πρώτες επαφές της παρουσιάστριας με το κανάλι για την επόμενη χρονιά δείχνουν ότι το team θα παραμείνει ίδιο. Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα συνεχίσουν στο «Πάμε Δανάη!».

Αλλαγές θα δούμε στη σύνθεση του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας θα υποδεχτεί ένα νέο πρόσωπο, την Ελένη Βουλγαράκη. «Μεταγραφή» από τη Σίσσυ Χρηστίδου, η νεαρή κοπέλα θα ασχοληθεί με τα εμπορικά θέματα αλλά και με τις γυναικείες στήλες. Ο Βαγγέλης Περρής, επίσης, θα εισβάλλει στο μαγκαζίνο ενώ Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσος Τεργιάκης, Άρια Καλύβα θα παραμείνουν στις καρέκλες τους. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Λίτσα Πατέρα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. «Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ για να με στηρίξει, επειδή ήξερε ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα. Μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι», είπε δακρυσμένος ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά με τα στελέχη του ΣΚΑΪ θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μία δυνατή ομάδα για το «Πρωινό Μας». Η Έλενα Χριστοπούλου φαίνεται ότι θα παραμείνει στο πάνελ, αφού έχει παραδεχτεί ότι ανήκει στο team Σκορδά, ενώ Αφροδίτη Γραμμέλη και Νίκος Γεωργιάδης μάλλον θα αποχωρήσουν. Ο βασικός λόγος είναι η αλλαγή ώρας και η μετακόμιση στη ζώνη των 12.00, που δεν τους επιτρέπει να συνδυάσουν τηλεοπτικές υποχρεώσεις με τις υπόλοιπες δουλειές τους. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα είναι η νέα άφιξη, έχοντας πάρει μεταγραφή από το OPEN.

Μιλώντας για το κανάλι της Παιανίας, τα πράγματα εκεί είναι ακόμη ρευστά. Η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα φέρνει την Ελένη Τσολάκη στην καθημερινή πρωινή ζώνη και απομένει να μάθουμε τις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στο «Breakfast@STAR», Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά στο STAR με πολλές αλλαγές στην ομάδα και τη θεματολογία. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αλλά το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο.