MEDIA

Ηθοποιοί προσγειώνονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό για να παίξουν σε σειρές

Ηθοποιοί προσγειώνονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό για να παίξουν σε σειρές

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές…

Η μυθοπλασία θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της επόμενης χρονιάς, καθώς όλα τα κανάλια επενδύουν σε μεγάλες παραγωγές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ρόλους στις σειρές, δύο μάλιστα εκ των οποίων έρχονται από το εξωτερικό.

Ο Αδάμ Μπουσδούκος, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός με τη σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό (Locarno International Film Festival, Adolf Grimme Award, Premio Sergio Amidei, German Screen Actors Awards), έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Γιος Ελλήνων μεταναστών, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αμβούργο, είναι πατέρας τριών παιδιών στα οποία επιμένει να μιλά στα ελληνικά. Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει περισσότερο Έλληνας και επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί.

Πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία του μεγάλου Τουρκογερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν και έκτοτε τους συνδέει μια ειλικρινής φιλία και οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντιούνται συχνά. «Soul kitchen», «Αναζητώντας τον Χέντριξ», «Βαθιά, κοφτά, ανθρώπινα», «Δώρο των θεών», «Μαζί ή τίποτα», είναι μερικές μόνο από τις επιτυχημένες ταινίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το όνομά του, αποσπώντας πλήθος θετικών κριτικών για την αυθεντικότητα της ερμηνείας του. Την επόμενη σεζόν θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», στον ALPHA, σε ένα ρόλο έκπληξη.

Στον ΣΚΑΪ καταφτάνει η Μελία Κράιλινγκ. Το όνομά της έχει απασχολήσει όχι μόνο τα εγχώρια Μέσα αλλά και τον Διεθνή Τύπο, καθώς ανήκει στη μικρή αυτή λίστα των Ελλήνων με καριέρα στην Αμερική και την Ευρώπη. Η Μελία Κράιλινγκ είναι το κορίτσι που θα απασχολήσει όσο λίγες τη νέα σεζόν, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Οι Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ. Ενσαρκώνοντας τη Μάρμω, τη βασική ηρωίδα με πατέρα τον Αιμίλιο Χειλάκη, αναμένεται να κερδίσει το ελληνικό κοινό και να συστηθεί σε όσους δεν την γνωρίζουν.

Κόρη της Κάτιας Δημοπούλου, που έχει ηγηθεί σε εκδοτικούς τίτλους, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αθήνα. Φοίτησε στην Εθνική Κρατική Σχολή Χορού, όμως στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία, όπου συνέχισε τις σπουδές της. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αλλαγή πορείας, ακολούθησαν σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. «Σταμάτησα να χορεύω επαγγελματικά γιατί τραυματίστηκα. Ωστόσο το είδος του χορού που πάντα με ενδιέφερε ήταν αυτό που είχε θεατρικές προεκτάσεις και έτσι η στροφή μου στην ηθοποιία ήταν αρκετά φυσική αν και αντιστάθηκα στην αλλαγή αυτή για αρκετό καιρό. Πιθανά γιατί φοβόμουν», έχει δηλώσει.

Ο δρόμος την έβγαλε σύντομα στην Αμερική, καθώς ήθελε να ζήσει λίγο με τον πατέρα της. «Ήθελα να ζήσω λίγο με τον πατέρα μου στην Αμερική, πράγμα που δεν πρόλαβα να κάνω, αφού έφυγε από τη ζωή», έχει παραδεχτεί. Οι μεγάλοι ρόλοι δεν άργησαν να έρθουν. «Οι Φύλακες του Γαλαξία», «The Borgias», «The Other Wife», είναι μερικές μόνο από τις δουλειές της. Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε με την πολυσυζητημένη σειρά του Netflix «Emily In Paris».