MEDIA

Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες

Έπειτα από έξι μήνες πείνας, δυσκολιών και αμέτρητων runs στους στίβους μάχης οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor All Star αποχαιρέτησαν τον Άγιο Δομίνικο

Οι στιγμές στην παραλία ήταν συγκινητικές με τους παίκτες να λυγίζουν κατά την αποχώρηση του από το νησί.

«Αμέτρητες δυσκολίες να μιλήσω για την πείνα, δεν είχα πεινάσει ποτέ στη ζωή μου, τη βίωσα πολύ καλά στο πετσί μου, να τρέμουν τα πόδια μου, να παραπατάω, να μην μπορώ να σηκωθώ από το σανίδι, γιατί πείναγα. Και να φτάνουμε στο αγώνισμα και εκείνη την ώρα να τρέξουμε να βάλουμε το 100% ενώ μέσα μας το στομάχι μας πείναγε. Να μιλήσω για τις κακές καιρικές συνθήκες;» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Επέστρεψα γιατί λόγω τραυματισμού δεν μου επιτρεπόταν να συνεχίσω, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα έβαλα τον στόχο που είχα το 2021 και έσφιξα τα δόντια μου και τα κατάφερα και έφτασα μέχρι το τέλος. Υπήρξαν στιγμές που είπα "δεν αντέχω άλλο''», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Για έναν πολύ δύσκολο αποχωρισμό έκανε λόγο ο Μάριος Πρίαμος, ενώ ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στα μαθήματα που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιοι πάνε Γαλάτσι

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, η Μαριαλένα, η μοναδική γυναίκα που παραμένει στο παιχνίδι έπειτα από την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, θα είναι εκείνη που θα βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι.

Έπειτα θα ανοίξει ψηφορορία με συμμετέχοντες τον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για την τρίτη θέση στον ημιτελικό.

Ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει και να βρεθεί και εκείνος στο Γαλάτσι, ενώ πιστεύεται ότι θα είναι εκείνος ο οποίος θα δώσει την τελική μάχη με τον Σάκη Κατσούλη για το έπαθλο του νικητή