MEDIA

Πώς έκαναν πρεμιέρα οι καλοκαιρινές εκπομπές  - Τα χαμόγελα, οι απουσίες, οι πρώτες δηλώσεις

Πώς έκαναν πρεμιέρα οι καλοκαιρινές εκπομπές  - Τα χαμόγελα, οι απουσίες, οι πρώτες δηλώσεις

Οι καλοκαιρινές εκπομπές καλημέρισαν το κοινό και έδωσαν τον παλμό για το τι θα ακολουθήσει

Το πρωί της Δευτέρας, 10 Ιουλίου, οι καλοκαιρινές εκπομπές έκαναν την πρώτη τους επίσημη στα κανάλια. Οι παρουσιαστές πήραν θέση μπροστά στις κάμερες και υποδέχτηκαν το κοινό.

Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη, είπαν την πρώτη καλημέρα στο «Καλοκαίρι Yes» του OPEN. «Όχι “Καλοκαίρι not”, “Καλοκαίρι Yes”. Έτσι θετικά θα το περάσουμε, παρεΐτσα, εδώ με εμάς τους τρεις. Θέλετε, δεν θέλετε; Γενικά, επειδή είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μας που το κάνουμε αυτό, εγώ θέλω να βάλω τις φωνές, να φωνάξω. Λίγο άγχος το έχουμε εμείς», είπε η Μαριάντα. «Κανένα άγχος παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κορίτσια. Θα περάσουμε τέλεια, με πολύ θετική ενέργεια, μείνετε μαζί μας», συνέχισε ο Τριαντάφυλλος. «Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα να δίνουμε το ραντεβού μας στις 09.50, στη συχνότητα του OPEN, να δροσίσουμε το καλοκαίρι σας», πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη. Μαζί με τους τρεις παρουσιαστές θα βρίσκονται ο Φοίβος Παπαδάκης και ο Γιάννης Μπούτος.

Στον ΑΝΤ1, η πρώτη καλημέρα ανήκει στην ενημέρωση. Η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» βγήκε, σήμερα, στον αέρα στις 08.00. Ωστόσο, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ήταν στο πλατό… Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Γιώργος Γρηγοριάδης καλωσόρισαν τους τηλεθεατές, εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί. «Θα είμαστε καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Νίκος Ρογκάκος και η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μας την έκανε αλλά είχαμε λόγο, γιατί έπαθε μία δηλητηρίαση. Περαστικά Μαράκι μας! Μαρία μου θα σε έχουμε εδώ, κοντά μας... Αύριο θα είναι εδώ, έδωσε υπόσχεση. Μας βλέπει, να της δώσουμε την αγάπη μας και περαστικά», είπαν οι δύο δημοσιογράφοι.

Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης, από σήμερα και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 09.45 έως τις 13.00, θα μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα. Στην πρεμιέρα του «Alpha Τώρα», η Βίκυ Χαντζή είπε: «Καλώς ήρθατε. Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε στο καινούριο, καλοκαιρινό σπιτικό μας. Από εδώ θα σας ταξιδεύουμε για τους επόμενους δύο μήνες στα νερά της δημοσιογραφίας, είτε έχουμε φουρτούνα είτε έχουμε μπουνάτσα». «Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή θα είμαστε μαζί σας με ενημέρωση αλλά και με ψυχαγωγία και με πολλά ταξίδια», πρόσθεσε ο Σταύρος Μονεμβασιώτης.