MEDIA

Survivor All Star Ημιτελικός: Ηχηρές απουσίες από το Γαλάτσι – Ποιοι παίκτες δεν έδωσαν το «παρών»

Survivor All Star Ημιτελικός: Ηχηρές απουσίες από το Γαλάτσι – Ποιοι παίκτες δεν έδωσαν το «παρών»
Glomex/ΣΚΑΪ

Ο ημιτελικός του Survivor All Star ξεκίνησε, οι απουσίες όμως είναι πολλές

Στις 21.00, το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε ο ημιτελικός του «Survivor All Star». Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους τέσσερις φιναλίστ αλλά και τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, την ίδια ώρα που το κοινό εμφανίστηκε θερμό με συνθήματα και χειροκροτήματα.

«Καλώς ήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Είσαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα ασυλίας;», είπε αρχικά χαριτολογώντας ο παρουσιαστής βγαίνοντας στη σκηνή του σόου. «Ωραία θα περάσουμε και απόψε. Το περιμέναμε πώς και πώς. Έχω ένα προαίσθημα ότι όλα θα κυλήσουν πολύ έντονα», συμπλήρωσε.

Στην έναρξη του ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Survivors που άφησαν το στίγμα τους στον φετινό κύκλο αλλά δεν έφτασαν στην πηγή. Υπήρχαν, όμως, κάποιες απουσίες που σχολιάζονται έντονα. Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αφροδίτη Σκαφίδα είναι οι πέντε παίκτες που αποβλήθηκαν από τον all star κύκλο και δεν είχαν θέση στις κερκίδες του Γαλατσίου.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν βρέθηκαν στον ημιτελικό, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Η πρώτη, όπως μαρτυρούν πρόσφατα Insta Stories, είναι στη Μυτιλήνη για επαγγελματικούς λόγους ενώ η δεύτερη πιθανότατα θέλησε να αποφύγει τη συνάντηση με τους Σπύρο Μαρτίκα και Βρισιήδα Ανδριώτου.

Να σημειωθεί ότι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης έχουν περάσει ήδη στην τριάδα, την οποία θα συμπληρώσει είτε ο Νίκος Μπάρτζης είτε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και, σε λίγη ώρα, ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει ποιος από τους δύο άντρες θα περάσει στην επόμενη φάση. Οι παίκτες, πάντως, που έχουν αποχωρήσει έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα καθώς κάποιοι υποστηρίζουν θερμά Κατσούλη, κάποιοι Μπάρτζη. Ο Γιώργος Κόρομι για παράδειγμα φώναζε για τον καλό του φίλο Σάκη, ενώ ο Ασημακόπουλος για τον Μπάρτζη.

Σχετικές ειδήσεις