MEDIA

Survivor All Star Τελικός - Γιώργος Λιανός: «Δύο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό»

Survivor All Star Τελικός - Γιώργος Λιανός: «Δύο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό»
GLOMEX

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό… και «κάρφωσε» δημοσιογράφους της παραγωγής για τα spoilers

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Δεκατιανοί», ήταν το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του «Survivor All Star» μίλησε για τον αποψινό μεγάλο τελικό ενώ αναφέρθηκε και στα spoilers.

«Αλλάζει ο καιρός. Τέτοιο πράγμα εγώ στον Άγιο Δομίνικο, 4-5 χρόνια, δεν το έχω ξαναζήσει. Το θερμόμετρο κολλημένο στους 38 βαθμούς με τρομερή υγρασία», είπε αρχικά για τις καιρικές συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στη συνέχεια για τα spoilers που έβγαιναν στη δημοσιότητα όλο αυτό το διάστημα: «Πολλές φορές συνέβαινε και real time. Έχει τύχει να είμαστε στο συμβούλιο, να ανακοινώνεται η αποχώρηση κάποιου συγκεκριμένου παίκτη και μετά από 20 λεπτά να ενημερώνονται τα social media. Προφανώς από κάποιον άνθρωπο, που δούλευε στη δική μας παραγωγή, έβγαιναν. Ούτως ή άλλως υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι, δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ονόματα, που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί. Και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και αντισυναδελφικό», τόνισε.

«Ο Νίκος συνδέθηκε με μεγάλα γεγονότα στην αρχή του παιχνιδιού. Είχαμε αποχωρήσεις παικτών που θα μπορούσαν να είναι στον τελικό. Ο Νίκος, πέρα από τη δική του αλήθεια, έκανε κάτι διαφορετικό. Είχε φανερή στρατηγική, πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο», είπε ο οικοδεσπότης για τον Μπάρτζη.

Για τον αποψινό τελικό, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως θα χαρίσει γέλιο, με ιδιαίτερα βίντεο από ξεκαρδιστικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θα είναι και μουσική βραδιά χωρίς να μαρτυρήσει βέβαια ποιος θα τραγουδήσει.

«Απόψε, οι Survivors επιστρέφουν στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star! Η ψηφοφορία θα ανοίξει με το καλωσόρισμα του Γιώργου Λιανού και θα τρέξει σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Πολυσυλλεκτικά video με ξεχωριστές στιγμές των Survivors από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και δύο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.