MEDIA

Survivor All Star: Σκληρή μάχη έδωσε Κατσούλης και Μπάρτζης - Πόσες ψήφους πήρε ο κάθε παίκτης

Survivor All Star: Σκληρή μάχη έδωσε Κατσούλης και Μπάρτζης  - Πόσες ψήφους πήρε ο κάθε παίκτης

Survivor All Star: Τα ποσοστά που κατέκτησαν οι δύο φιναλίστ βγήκαν στο φως της δημοσιότητας…

Στον απόηχο του «Survivor All Star», όλοι ασχολούνται σήμερα με το ριάλιτι επιβίωσης και με τον μεγάλο νικητή Σάκη Κατσούλη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, μάλιστα, η διαφορά του Σάκη με τον δεύτερο φιναλίστ Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε το 50,88% των ψήφων, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης το 49,12%. Πρόκειται για μία μικρή διαφορά, ελάχιστών ψήφων, που έκρινε όμως το αποτέλεσμα.

Ο Σάκης, πάντως, με 235.000 ευρώ στην τσέπη, πανηγυρίζει και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. «Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε. Εγώ θα πω μία εικόνα, χιλιάδες συναισθήματα. Το ευχαριστώ είναι μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα», ήταν το πρώτο του μήνυμα στα social media.

Όσον αφορά στην τηλεθέαση; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, τον τελικό που διήρκησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες, παρακολούθησε το 24,6% του συνόλου, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 34,9%. Στο δυναμικό κοινό, το πρότζεκτ είχε μέσο όρο 20,1%, με το υψηλότερο ποσοστό να είναι το 27,9%. Από τις 21.00 έως τις 22.30, ο «Σασμός» έκανε 28,7% στο γενικό σύνολο και 24,4% στο δυναμικό κοινό.