Σασμός Spoiler: Όσα μάθαμε για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Η σειρά του ALPHA, σε δύο μήνες, θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη….
Σασμός Spoiler: Όσα μάθαμε για τον τρίτο κύκλο της σειράς
2'

Δύο 24ώρα μετά το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός» και οι φανατικοί ήδη έχουν αρχίσει να αδημονούν για τα νέα επεισόδια. Η τρίτη σεζόν θα βγει στον αέρα του ALPHA τον Σεπτέμβριο, με τις πρώτες πληροφορίες να δείχνουν ότι οι ανατροπές θα πρωταγωνιστήσουν.

Το τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα και, όπως παρατηρούμε, ο Αστέρης δεν βρίσκεται στο βίντεο. Το μόνο που βλέπουμε είναι μία φωτογραφία του να καίγεται. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο ήρωας θα πεθάνει και θα βυθίσει στη θλίψη την αγαπημένη του Αργυρώ μετά τον γάμο τους.

Στο ίδιο τρέιλερ παρακολουθούμε όλους τους υπόλοιπους ήρωες, στοιχείο που δείχνειότι οι βασικοί πρωταγωνιστές συνεχίζουν. Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Γιώργος Αμούτζας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Ήμελλος, Όλγα Δαμάνη και Μιχάλης Αεράκης, θα προσπαθήσουν να καθηλώσουν ξανά το κοινό.

Στο νέο κύκλο θα υπάρξει, όμως, και μία αποχώρηση. Ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) δεν θα αντέξει να ζει στο χωριό και έχει πάρει την απόφαση να φύγει μακριά. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε να παίρνει τη μεγάλη απόφαση, που σίγουρα θα φέρει ντόμινο εξελίξεων.

Νέα επεισόδια, νέο «αίμα»! Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά την άψογη συνεργασία με τον ALPHA για το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», θα μπει στον «Σασμό» με έναν ρόλο έκπληξη.

Από τους ήρωες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον θα είναι ο Νικηφόρος. Το τελευταίο επεισόδιο μάς τον έδειξε να κρατά όπλο και να απειλεί τον Μαθιό. Τελικά, τον πυροβολεί αλλά δεν τον σκοτώνει. Στον τρίτο κύκλο θα δούμε πώς τον τραυματίζει σοβαρά και πως οδηγείται στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να χάνει τη ζωή του… Στο νοσοκομείο θα χαροπαλέψει για τη ζωή της και η Βασιλική με την Καλλιόπη, αφού η πρώτη είχε τροχαίο και η δεύτερη έπαθε εγκεφαλικό. Οι δύο γυναίκες θα τα καταφέρουν, αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη συνέχεια…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!