MEDIA

Αυτοί οι ηθοποιοί εισβάλλουν στους νέους κύκλους των αγαπημένων σειρών

Αυτοί οι ηθοποιοί εισβάλλουν στους νέους κύκλους των αγαπημένων σειρών

Κάποιες από τις παραγωγές μυθοπλασίας συνεχίζονται, με νέες αφίξεις που θα συζητηθούν

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για τις περισσότερες σειρές τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ηθοποιοί που εισβάλουν στους νέους κύκλους των παραγωγών μυθοπλασίας.

Ένας από αυτούς ο Τάσος Χαλκιάς, που θα μπει στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Ο Πέτρος Λαγούτης έκανε την αποκάλυψη, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία στα social media. Χωρίς να αποκαλύπτει τον ρόλο που θα υποδυθεί, η άφιξή του σίγουρα θα φέρει νέα δεδομένα και σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια.

Στον ALPHA, το πράσινο φως έχει πάρει «Ο Παράδεισος των Κυριών». Στο πρωταγωνιστικό καστ της δεύτερης σεζόν θα προστεθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός θα έχει έναν ρόλο-κλειδί, που θα κάνει τη ζωή του Ντίνου (Αργύρης Πανταζάρας) δύσκολη. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος αποφασίζει να ανοίξει πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και θα γίνει ανταγωνιστής του Ντίνου. Να σημειωθεί ότι οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Παραμένοντας στον σταθμό, ο «Σασμός» θα συνεχίσει να συντροφεύει το κοινό. Με μερικές αποχωρήσεις και νέο «αίμα», το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) δεν θα αντέξει να ζει στο χωριό και έχει πάρει την απόφαση να φύγει μακριά. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε να παίρνει τη μεγάλη απόφαση, που σίγουρα θα φέρει ντόμινο εξελίξεων. Παράλληλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά την άψογη συνεργασία με τον ALPHA για το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να προστεθεί στο καστ με έναν ρόλο έκπληξη.

Η κωμωδία του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 11η χρονιά αλλά οι αλλαγές στο καστ θα είναι πολλές. Η Κλέλια Ρένεση, η Ελένη Κοκκίδου, οι Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου, δεν θα βρίσκονται στον νέο κύκλο. Θα δούμε, όμως, νέα πρόσωπα. Ο Στάθης Κόικας και η Εριέτα Μανούρη θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην αγαπημένη σειρά καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικά ταλαντούχα πρόσωπα. Στη σειρά θα μπει και η Μαρία Κατσανδρή, που θα αποτελέσει τη νέα γυναικεία παρουσία στο πλευρό του Μηνά.

Νέους ήρωες θα δούμε, τέλος, στη σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι». Στο teaser, που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες, φαίνεται ότι σκοτεινοί εφιάλτες θα βγουν στο φως καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο πάτο της θάλασσας και ουρλιάζει προς άγνωστα πρόσωπα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μάλιστα, η Τζένη Θεωνά, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Χριστόδουλος Στυλιανού, έχουν κάνει συζητήσεις με την παραγωγή.