MEDIA

Παγιδευμένοι spoiler: Οι ηθοποιοί που εισβάλλουν στον δεύτερο κύκλο - Ονόματα έκπληξη

Παγιδευμένοι spoiler: Οι ηθοποιοί που εισβάλλουν στον δεύτερο κύκλο - Ονόματα έκπληξη

Η σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί με ενδιαφέρουσες προσθήκες και σεναριακές ανατροπές

Καταιγιστική πλοκή που έκοψε την ανάσα. Συνεχείς ανατροπές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Εξαιρετικές ερμηνείες που συζητήθηκαν. Δυνατοί ήρωες που οι τηλεθεατές τούς ακολούθησαν στις απρόβλεπτες διαδρομές τους και οι χρήστες των social media τους αποθέωσαν στις μεγάλες στιγμές τους.

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 κατάφεραν από το πρώτο πλάνο να βάλουν το κοινό μέσα στη δίνη των μεγάλων μυστικών τους και να καθηλώσουν με την αριστοτεχνική κλιμάκωση των συναισθημάτων τους.

Το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου κύκλου των «Παγιδευμένων» γράφτηκε με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που άφησε πίσω του συνταρακτικά ερωτηματικά για την ιστορία των νέων επεισοδίων. Τι κρύβει το ματωμένο μαχαίρι; Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη; Και αν ναι, πώς και γιατί; Όλα τελειώνουν για να ξεκινήσουν και πάλι απ’ την αρχή;

Η δεύτερη σεζόν έρχεται τον Σεπτέμβρη να δώσει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, αν και τα spoilers ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτά, ο Δημήτρης σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Έτσι, θα εμφανιστεί ζωντανός μπροστά στην Άννα την οποία κατηγορούν ότι τον σκότωσε. Στόχος του Δημήτρη είναι να μάθει ποιος θέλει το κακό του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι προσθήκες στο καστ. Εκτός από τους ήδη αγαπημένους ήρωες (Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη, Παύλος Ορκόπουλος, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Φαραζή, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας), στο team μπαίνουν νέοι ηθοποιοί.

Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς, θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Να σημειωθεί ότι οι «Παγιδευμένοι» βασίζονται στο φορμάτ «YARGI», που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία εδώ και κάποιες σεζόν στην Τουρκία.