MEDIA

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Η Ελευθερία Ελευθερίου, που συμμετείχε στο τελευταίο «Survivor All Star» ρωτήθηκε για τον φίλο της Τάκη Καραγκούνια που είχε γενέθλια, για τον Μάριο Πρίαμο αλλά και για το περιβόητο σάντουιτς που έφαγε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν θα μπορούσα να λείπω από τα γενέθλια του Τάκη. Του "sugar Τάκη" μου. Του εύχομαι χρόνια πολλά, πολύχρονος να είναι, να είναι πάντα καλά, υγιής και να είναι πάντα τόσο καλός φίλος, γιατί ο Τάκης είναι ένας πολύ φιλότιμος άνθρωπος και χαίρομαι που τον γνώρισα», δήλωσε για τον πρώην παίκτη του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σε ερώτηση για τον αν μίλησε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον τελικό του «Survivor all Star», η Ελευθερία Ελευθερίου απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά: «Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό. Ευχαριστώ».

Τέλος για το περιβόητο περιστατικό με το σάντουιτς και την Κατερίνα Δαλάκα, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε: «Ούτε αυτό το γνωρίζω, ούτε αυτό το είδα. Δεν ασχολούμαι γενικά και δεν παρατηρώ τίποτα. Αυτό τώρα το μαθαίνω από εσένα, δεν έχω δει κάτι, δεν έχω άποψη».