MEDIA

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κερδίζει το κοινό το καλοκαίρι – Σειρές που «χτυπούν» 20άρια

tv control
Pexels

Η μάχη, το καλοκαίρι, είναι ακόμη πιο δύσκολη στη μικρή οθόνη.

Η ενημέρωση μπορεί να κρατά τα ηνία, τους καλοκαιρινούς μήνες, στη μικρή οθόνη όμως το κοινό αποδεικνύεται ότι «γυρίζει» την πλάτη στα περισσότερα προγράμματα. Ρίχνοντας μία ματιά στους πίνακες της Nielsen, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι λίγοι είναι οι πρωταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη, ο ΣΚΑΪ παραμένει κυρίαρχος. Χθες, το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Σήμερα» έκανε 21,2% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό ενώ οι «Αταίριαστοι» -που ακολουθούν- 17,1% και 15,8%. Στην ίδια ζώνη, το «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 κατάφερε να συγκεντρώσει το 16,4% του συνόλου και το 17,3% του δυναμικού κοινού.

Στην απογευματινή ζώνη, ο πιο κερδισμένος είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής με το τηλεπαιχνίδι του STAR «Τροχός της τύχης», ακόμη και στις επαναλήψεις, σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα που χθες έφτασαν το 15,9% του συνόλου και τι 11,1% του δυναμικού κοινού. Έκπληξη αποτελούν και τα νούμερα της σειράς του OPEN, «Το μυστικό της πεταλούδας», που έκανε 11,9% και 6% αντίστοιχα. Τα ποσοστά είναι αρκετά καλά στο σύνολο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος τον μέσο όρο του σταθμού το καλοκαίρι.

Στη βραδινή ζώνη, κυρίαρχος είναι το MEGA. Για μία ακόμη σεζόν αποδεικνύεται ότι ο κόσμος αγαπά τις all time classic σειρές από τη θρυλική ταινιοθήκη. Το βράδυ της Δευτέρας, η κωμωδία «Στο Παρά Πέντε» άγγιξε το 18,2% στο σύνολο και το 20,2% στους τηλεθεατές 18-54. Το σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί», που προβάλλεται από τις 21.00 έως τις 22.00, έκανε 15,6% στο σύνολο και 17,6% στο δυναμικό κοινό. Επίσης, το πολυσυζητημένο «Πενήντα Πενήντα» κράτησε παρέα στο 16,1% του συνόλου και στο 20,6% του δυναμικού κοινού.

Διαβάστε επίσης

Ποια θρυλική σειρά του MEGA σαρώνει σε τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι προτίμησε το κοινό για να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά «πιάνουν» οι πρωινές εκπομπές του καλοκαιριού