MEDIA

Οι νέοι παρουσιαστές της TV – Ποιοι αναλαμβάνουν δράση

Οι νέοι παρουσιαστές της TV – Ποιοι αναλαμβάνουν δράση

Εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και σόου, στα χέρια φρέσκων προσώπων

«Ο νέος είναι ωραίος», έλεγε το τραγούδι των 90’s και στην περίπτωση της μικρής οθόνης αποδεικνύεται «σοφό»! Την ερχόμενη σεζόν, πρόσωπα άφθαρτα στο κοινό αναλαμβάνουν το τιμόνι εκπομπών, τηλεπαιχνιδιών και σόου, με το ενδιαφέρον για την απόδοσή τους να αναμένεται μεγάλο.

To «Πιο Μεγάλο Παζάρι», το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον ALPHA τη νέα σεζόν. Οι ιθύνοντες είδαν πολλά πρόσωπα για να καταλήξουν στον τελικό παρουσιαστή. Ο Ηλίας Βρεττός, ο ταλαντούχος τραγουδιστής, θα βρεθεί στο τιμόνι του εν λόγω πρότζεκτ που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση. Άπειρος τηλεοπτικά, αλλά με επικοινωνιακό χάρισμα, θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος των υψηλών απαιτήσεων της απογευματινής ζώνης.

Στον ΑΝΤ1 καταφτάνει ένα εξαιρετικά αγαπητός για τα μουσικά του σόου και το περφόρμανς του, ο Τόνι Σφήνος. Ο κατά κόσμον Θάνος Κιούσης αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5», που μέχρι φέτος παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καλλιτέχνης, όπως φαίνεται, θα εμφανίζεται χωρίς την περούκα και την εκκεντρική του αμφίεση, στοιχείο που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού είναι ελάχιστες οι φορές που έχει αποχωριστεί δημοσίως την καλλιτεχνική περσόνα του.

Στη συχνότητα του STAR θα δούμε την επιστροφή της «Φάρμας». Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του σχολή. Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της «Φάρμας» για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς.

Η ΕΡΤ έχει πάρει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Switch», στο οποίο συμμετέχουν πέντε άτομα και προσπαθούν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Το φορμάτ βασίζεται στις εναλλαγές των πέντε παικτών μέσα από τις ερωτήσεις που τους γίνονται και όποιος απαντά σωστά, μετακινείται προς το ένα και όποιος απαντά λάθος αλλάζει θέση κατεβαίνοντας προς το πέντε. Τα στελέχη έχουν κάνει αρκετά δοκιμαστικά με την Κατερίνα Γερονικολού να έχει προβάδισμα. Χωρίς να έχει «κλειδώσει» κάτι, αν όντως η ηθοποιός συμφωνήσει με τη δημόσια τηλεόραση, θα είναι από τις εκπλήξεις.

«Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό. Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του MEGA. Ο δημοσιογράφος, με εμπειρία μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει θέση κεντρικού παρουσιαστή.