MEDIA

ΣΚΑΪ: Έτοιμη η πρωινή ζώνη - Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα του Φαλήρου

ΣΚΑΪ: Έτοιμη η πρωινή ζώνη - Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα του Φαλήρου

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν οριστικοποιήσει τα πάντα για την ερχόμενη σεζόν

Νέος σχεδιασμός, στρατηγικές κινήσεις, αέρας ανανέωσης θα πνέει στο κανάλι του Φαλήρου την ερχόμενη σεζόν. Τα στελέχη έχουν ήδη λάβει τις αποφάσεις για τον προγραμματισμό, έχοντας δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρωινή ζώνη.

Έτσι, στις 06.00, την πρώτη καλημέρα θα λένε ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα. Το κοινό αναμένεται να συντονίζεται καθημερινά στο «Σήμερα», συνεχίζοντας τα υψηλά ποσοστά της περασμένης χρονιάς.

Τη σκυτάλη, στις 09.50, θα δίνουν σε δύο αγαπημένα πρόσωπα των τηλεθεατών και της ειδησεογραφίας. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας επιστρέφουν στη ζώνη που αγαπήθηκαν, ανταμώνουν την επικαιρότητα με το χιούμορ και τη διεισδυτικότητα στα γεγονότα. Με ανανεωμένη εικόνα, οι «Αταίριαστοι» θα βάζουν όλα τα θέματα στο τραπέζι και, όταν η επικαιρότητα το επιτρέπει, θα «χαλαρώνουν τη γραβάτα» και συζητούν με τους καλεσμένους τους, σε άλλο ρυθμό.

Στις 12.00, η Φαίη Σκορδά θα καλωσορίζει το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο ψυχαγωγία, lifestyle και -όταν η επικαιρότητα το απαιτεί- ενημέρωση. Με νέα ομάδα, αρχισυντάκτρια και τίτλο, στόχος είναι να κερδίσει το κοινό και να χαρίσει υψηλή τηλεθέαση στον σταθμό. Το μαγκαζίνο θα διαρκεί δύο ώρες, δίνοντας lead in στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με επικρατέστερο τίτλο «Fay’s Time». Kάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της οικοδέσποινας αλλά και το facetime, το τιμόνι πίσω από τις κάμερες αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου-πρώην αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Όσον αφορά στην ομάδα; Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Άγγελος Βουράκης είναι οι μόνοι που παραμένουν στις θέσεις τους. «Παραμένω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τη θέση στην οποία είχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε ο ίδιος ο Άγγελος μιλώντας στις κάμερες. Νέα άφιξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος, που αποχώρησε από το OPEN, θα βρεθεί σε νέα λημέρια βάζοντας αλατοπίπερο στην εκπομπή με τα σχόλιά του και τα ρεπορτάζ του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η γυναικεία παρουσία στο πάνελ. Η Μάρτζυ Λαζάρου, με μακρά πορεία στην TV και στα έντυπα, επιστρέφει μπροστά στις κάμερες. Η δημοσιογράφος, που έχει μία υπέροχη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης και θα δίνει τη δική της νότα. Την ομάδα μπροστά από τις κάμερες συμπληρώνει η Μαρία Φραγκάκη, μία γυναίκα επίσης με άποψη και γνώμη.