MEDIA

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα»

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα»

Ο Μπο μιλάει για την στάση που κράτησε μετά την αποκάλυψη του «σκανδάλου» της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ήταν ο Μπο την Τετάρτη 9 Αυγούστου. Ο ράπερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Καρολίνα Καλύβα και όσα ένιωσε μετά το «σκάνδαλο» με τον Μάριο Πρίαμο

Μάλιστα η Φελίσια Τσαλαπάτη θέλησε να πει ένα μπράβο στον Μπο για την στάση που κράτησε.

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος».

Μπο: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει συγχωρέσει την Καρολίνα εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε».

Δείτε τη συζήτηση στο 7ο λεπτό: