MEDIA

Συγκίνησε η κόρη του Αντώνη Βαρδή: Τα λόγια της Καλλιστώς για τον πατέρα της

Συγκίνησε η κόρη του Αντώνη Βαρδή: Τα λόγια της Καλλιστώς για τον πατέρα της
Tik Tok

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ ανέβηκε στη σκηνή στο Καλλιμάρμαρο και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή, «Με μια αγκαλιά τραγούδια»

Μεγάλοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στη συναυλία και ερμήνευσαν τις επιτυχίες του αείμνηστου τραγουδιστή και συνθέτη.

Τα παιδιά του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή ανέβηκαν και εκείνα στη σκηνή. Μάλιστα η κόρη του Καλλιστώ θέλησε να πει δυο λόγια για τον πατέρα της, συγκινώντας τους καλλιτέχνες και το κοινό.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον. Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», έκλεισε συγκινημένη τον λόγο της η Καλλιστώ Βαρδή.