MEDIA

«Η Μάγισσα»: Το Newsbomb.gr στο σετ των γυρισμάτων στα Σπάτα - Τα εντυπωσιακά σκηνικά

«Η Μάγισσα»
O εντυπωσιακός πέτρινος πύργος που έχει κατασκευαστεί στο κτήμα Νάσιουτζικ για τις ανάγκες της σειράς
ΑΝΤ1

Ξενάγηση στα σκηνικά της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ στο κτήμα Νάσιουτζικ

Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 άνοιξε τις πόρτες της για να μας υποδεχτεί στο σετ των γυρισμάτων και να μας ξεναγήσει στα εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν στηθεί πετραδάκι - πετραδάκι στο Μουσείο Νάσιουτζικ στα Σπάτα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, το δίδυμο των σεναριογράφων Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ηθοποιοί, συντελεστές καθώς και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, μας μίλησαν για τη νέα μεγάλη υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 που μας έχει καθηλώσει ήδη από το πρώτο τρέιλερ.

Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο κτήμα Νάσιουτζικ, καταλάβαμε ότι κανάλι και παραγωγή έχουν κάνει... μαγικά πράγματα! Ο χώρος έχει μεταμορφωθεί πλήρως, προκειμένου να μας μεταφέρει στη Μάνη την εποχή της Τουρκοκρατίας.

κτίσματα

H ξενάγησή μας στο σετ ξεκίνησε από την αυλή που αποτελεί κεντρική τοποθεσία γυρισμάτων και συνεχίστηκε στο εσωτερικό των πέτρινων πύργων της οικογένειας Λάσκαρη και της οικογένειας Γερακάρη, που έχουν κατασκευαστεί για τις ανάγκες της σειράς, στις μεγάλες κρεβατοκάμαρες, τις τραπεζαρίες, τα κελάρια και τα μπουντρούμια.

«Είναι ένας μοναδικός χώρος και έχει γίνει μια μοναδική μεταμόρφωση, σε επίπεδο σκηνογραφικό και τεχνικά», ανέφερε ο σκηνοθέτης σειράς Λευτέρης Χαρίτος και συνέχισε λέγοντας πως «θέλουμε να πείσουμε τον θεατή ότι όλο αυτό υπάρχει».

Πράγματι, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, πρόκειται για μια προσεγμένη και εντυπωσιακή παραγωγή ακόμα και στην πιο μικρή της λεπτομέρεια, που αποτελεί «το μεγαλύτερο στοίχημα» όπως χαρακτηριστικά είπε τόσο ο σκηνοθέτης όσο και η Κατερίνα Λέχου την οποία θα δούμε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

Η 72 επεισοδίων σειρά που έχει κάνει γυρίσματα σε Αθήνα, Μάνη και Τρίκαλα, θα είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει ή ξαναδεί στην prime time ζώνη. «Πρόκειται για μια σειρά εποχής με στοιχεία crime και μεταφυσικού», εξήγησε ο Λευτέρης Χαρίτος, ενώ ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης πρόσθεσε ότι πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή της νέας σεζόν που δεν στοχεύει μόνο στο ελληνικό κοινό.

Εκτός από την Κατερίνα Λέχου, παρόντες σε αυτή τη μοναδική ξενάγηση ήταν επίσης οι ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Τάσος Νούσιας, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουν σε αυτή την τόσο προσεγμένη και φιλόδοξη παραγωγή.

Η ιστορία

Η ιστορία μάς μεταφέρει στη Μάνη του 1817… Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας… Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;

«Η Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00,
και ήδη συζητιέται. Με ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών, που ακολουθούν πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του μετρ του είδους Χαρίτου, κοστούμια που θα αφήσουν εποχή και σκηνικά ειδικά κατασκευασμένα που θα εντυπωσιάσουν, η σειρά αναμένεται να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

Διαβάστε επίσης

Η «Μάγισσα» είναι ένα «crime του 1800»: Εικόνες από τα γυρίσματα στη Μάνη

«Η Μάγισσα»: Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα - Θα είναι οι νέες «Μέλισσες»;

Η Μάγισσα: Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς

«Η Μάγισσα»: Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς-Αποθέωση στο Χ

«Η Μάγισσα»: Όλες οι λεπτομέρειες για την πιο ακριβή σειρά της νέας σεζόν

Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά «Μάγισσα» - Η πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή όλων των εποχών