MEDIA

Φιλοθέη Μωβ για τη συναυλία Αντώνη Βαρδή: «Ο Γιάννης δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του»

Φιλοθέη Μωβ για τη συναυλία Αντώνη Βαρδή: «Ο Γιάννης δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του»
GLOMEX

Η Φιλοθέη Μωβ αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλησε να βρεθεί στη συναυλία αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στο Καλλιμάρμαρο αφήνοντας αιχμές για τον γιο του, Γιάννη.

Παρασκήνιο υπάρχει πίσω από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο που ήταν αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή.

Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Φιλοθέη Μωβ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε να δώσει το «παρών» στη συναυλία, αφήνοντας αιχμές για τον Γιάννη Βαρδή.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω και να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα αισθανόμουν ότι θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι “δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου…”.», ανέφερε αρχικά ο

«Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει κάποια πράγματα που πρέπει να ελέγξω» είπε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ.

Για το ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Γιάννη και τη Καλλιστώ Βαρδή, η ίδια εξήγησε: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.»

Μάλιστα στο τέλος πρόσθεσε: «Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν “φεύγουν” οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα βέβαια. Στο νεκροταφείο πήγαινα τους πρώτους μήνες πάρα πολύ συχνά μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι τόση ενέργεια δε μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα τετράγωνο πραγματάκι. Έχω συνεχίσει τη ζωή μου, αλλά δεν έχω ξαναπαντρευτεί».