MEDIA

Τηλεθέαση: Λιάγκας και Καινούργιου δίνουν σκληρή μάχη – Ποιος ανεβαίνει

Τηλεθέαση: Λιάγκας και Καινούργιου δίνουν σκληρή μάχη – Ποιος ανεβαίνει
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Η τηλεθέαση δείχνει τους παρουσιαστές που έχουν πάρει ήδη προβάδισμα

Η πρώτη εβδομάδα για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ολοκληρώνεται σήμερα, με τα νούμερα τηλεθέασης να δείχνουν ποιοι παρουσιαστές έχουν πάρει προβάδισμα δείχνοντας τη δυναμική τους.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Πέμπτη, στο σύνολο την πρώτη θέση κέρδισε το «Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του έκαναν 17,7% ενώ στο δυναμικό κοινό κέρδισαν το 9,5%. Στους τηλεθεατές 18-54, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 13,3%. Στο σύνολο η εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε 11,3%.

Η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» του MEGA έκανε 8,1% στο σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το δίδυμο του «Breakfast@STAR» κράτησε παρέα στο 10,1% του συνόλου και στο 11,3% του δυναμικού κοινού. Τόσο η Μπάρκα όσο και οι Ετεοκλής Παύλου-Ελένη Χατζίδου έχουν κάνει ποδαρικό στη σεζόν με το δεξί και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Η Φαίη Σκορδά, στο ΣΚΑΪ, με το «Fay’s Time», σημείωσε 8,1% στο σύνολο και 8,4% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια δίνει τη δική της μάχη και προσπαθεί να κρατήσει το δικό της μερίδιο απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό.

Το μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, «Πρωίαν σε είδον», περιορίστηκε στο 4,1% στο σύνολο και στο 6,6% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στην κοινωνική εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε 13% στο σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day», τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 12,6% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό.