MEDIA

Τηλεθέαση-πρωινή ζώνη: Mεγάλη έκπληξη από το STAR – Ποιος πήρε την πρωτιά

Τηλεθέαση-πρωινή ζώνη: Mεγάλη έκπληξη από το STAR – Ποιος πήρε την πρωτιά

Οι μάχες ξεκίνησαν στην πρωινή ζώνη και οι ανατροπές θα απασχολήσουν

Για τρίτη ημέρα στην αρένα της τηλεθέασης ρίχτηκαν οι πρωινές εκπομπές και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Όπως αποδεικνύεται, οι τηλεθεατές μοιράζονται, με το STAR να μπαίνει δυνατά στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Τετάρτη, η κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR σημείωσε 16,1% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό. Ανοδικά είναι τα ποσοστά και του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο «Breakfast@STAR», με τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου να κρατούν μία συγκεκριμένη γραμμή και να φαίνονται συνεπείς απέναντι στη φιλοσοφία του lifestyle που έχουν αποφασίσει να έχουν. Χθες, το δίδυμο έκανε 9,9% στο σύνολο και 12,1% στο δυναμικό κοινό.

Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 έκανε 14% και 10,7% σε σύνολο και τηλεθεατές 18-54. Η Κατερίνα Καινούργιου, με την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, κατάφερε να κρατήσει παρέα στο 13,2% στο σύνολο και στο 14,1% στο δυναμικό κοινό.

Η Δανάη Μπάρκα με την πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη!» στο MEGA έκανε 9,3% στο σύνολο και 8,6% στο δυναμικό κοινό. Η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» φαίνεται ότι αρχίζει να χτίζει ένα σταθερό κοινό, συγκεντρώνοντας χθες 7,3% στο σύνολο και 10,4% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή της ΕΡΤ1, Πρωίαν σε είδον, έκανε 4,2% και 4,7%.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν για το «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή 10,8% στο σύνολο και 12,2% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια έχει να ανταγωνιστεί σκληρούς αντιπάλους του ενημερωτικού. Την ίδια ώρα, για παράδειγμα, προβάλλεται στον ΑΝΤ1 η ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» που χθες έκανε 14,6% στο σύνολο και 11% στο δυναμικό κοινό. Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ κερδίζει έδαφος στο σύνολο, με ποσοστό που έφτασε χθες το 17%. Στο δυναμικό κοινό έκανε 12,2%.