MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το «Χαμογέλα και Πάλι» - «Η παρέα αλλάζει και η ομάδα μεγαλώνει»

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το «Χαμογέλα και Πάλι» - «Η παρέα αλλάζει και η ομάδα μεγαλώνει»

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τους παλιούς συνεργάτες της και στη συνέχεια υποδέχτηκε τη νέα προσθήκη της εκπομπής

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τους παλιούς συνεργάτες της, Παύλο Σταματόπουλο και Νίκο Συρίγο, και στη συνέχεια υποδέχτηκε τη νέα προσθήκη της εκπομπής, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Καλημέρα! Καλή σεζόν να έχουμε! Χαρούμενη! Είμαστε μια παρέα, θέλουμε να πίνουμε μαζί σας το καφεδάκι μας τα Σαββατοκύριακα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Για 6η χρονιά, μπορούμε να το κάνουμε για χρόνια αυτό. Είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, για όσο καιρό μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνειμ έτσι λίγο διαμορφώνεται. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου θα γεμίζει τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.