MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» μετά τον θάνατο της μητέρας του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» μετά τον θάνατο της μητέρας του

Επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δέκα περίπου ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, Ράνιας. Πιο συγκεκριμένα, ο «Ντάνος» βρέθηκε και πάλι στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς», από τα οποία απουσίασε για λίγες ημέρες.

Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, η οποία συνεργάζεται με τον Ντάνο στη δημοφιλή σειρά είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως μετά τον θάνατο της μητέρας του θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός γυρισμάτων.

«Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα. Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη «Γη της Ελιάς», συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…», είχε αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις

Ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους για την επιστροφή του στα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Mega με ανάρτηση που έκανε στα instastories την Τετάρτη (04/10).

Θυμίζουμε πως η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου, λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η κηδεία της μητέρας του Ντάνου τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.