MEDIA

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου παίρνουν θέση για τον Αλεξάνδρου – «Σοκαριστήκαμε»

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου παίρνουν θέση για τον Αλεξάνδρου – «Σοκαριστήκαμε»

Το δίδυμο του «Breakfast@STAR» απάντησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στα όσα είπε για εκείνους

Σε no1 τηλεοπτικό θέμα, στις lifestyle εκπομπές, έχει αναχθεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και τα όσα είπε για Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου.

Το μοντέλο «κατηγόρησε» Ελένη και Ετεοκλή για την απόφαση να προβάλλουν στην εκπομπή τους το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου απάντησαν από τον «αέρα» του Breakfast@Star με την τραγουδίστρια να δηλώνει: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε. Να απαντάει δηλαδή ο ένας παρουσιαστής στον άλλον και γίνεται όλο αυτό μέσω τηλεόρασης. Γι’ αυτό το πράγμα, θα χρειαστούμε 2 λεπτά να απαντήσουμε ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε επειδή είναι κάτι που υποτίθεται το συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, με τον Δημήτρη ο Ετεοκλής έχει μιλήσει στο τηλέφωνο κι εγώ με μηνύματα. Δεν κατάλαβα τον λόγο που έπρεπε να γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους έναν μήνα μετά».

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε: «Την ίδια ημέρα που έγινε όλο αυτό, ήμασταν σε επικοινωνία, μιλήσαμε, συζητήσαμε… Όσον αφορά στο προσκλητήριο, δεν ήμασταν καλεσμένοι της βάφτισης… Δεν λάβαμε το προσκλητήριο ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε φίλοι. Κι αυτό είναι μία άλλη αλήθεια. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου είχαν δημοσιευτεί, το όνομα και η ημερομηνία σε άλλες εκπομπές.

Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί του προσκλητηρίου με τα χρώματα. Είχαμε
καλύψει την ημερομηνία και το σημείο, γιατί καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό να
βγει προς τα έξω».

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Όσον αφορά στο κομμάτι Μαλδίβες, εκεί μου είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο – δε θα πω όνομα – που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό, δεν έπρεπε να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν θέλει να ασχοληθούμε με ο,τιδήποτε αφορά σε εκείνον, στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην προσωπική του ζωή. Δεν προέκυπτε από κάτι τέτοιο. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που δεν δημοσιεύονται».