MEDIA

Fame Story: Ο Νίνο επέστρεψε μετά από 21 χρόνια στην ακαδημία

Fame Story: Ο Νίνο επέστρεψε μετά από 21 χρόνια στην ακαδημία
GLOMEX

Ο Νίνο επέστρεψε στο Fame Story μετά από 21 χρόνια με έναν νέο ρόλο

Ο Νίνο επέστρεψε στο Fame Story μετά από 21 χρόνια αποτελέντοντας μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές του.

Μέσα από τη συχνότητα του Star θα παρακολουθούμε τον δημοφιλή σταρ να επιστρέφει εκεί απ'όπου ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Ο τραγουδιστής μπήκε αιφνίδια στο σπίτι χωρίς να πει λέξη και έκανε βόλτα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού καταλήγοντας στα δωμάτια όπου κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι.

«Εντάξει, μας αιφνιδίασε η αλήθεια είναι. Ήρθε, έτσι αμίλητος και ψαρωτικός, έκανε και έκατσε check σε όλα τα δωμάτια για να δει λίγο τη φάση», ανέφερε αρχικά η Μαίρη για την είσοδο του Νίνο.

Στη συνέχεια έσπασε τη σιωπή του και χαιρέτησε τους διαγωνιζόμενους. «Τι κάνετε; Καλά; Παιδιά, δεν ήθελα να σας μιλήσω. Καλησπέρα σας. Τι κάνετε; Ήθελα να δω πως είναι το σπίτι. Συγχαρητήρια που το έχετε έτσι το σπίτι, έτσι είχα μόνο εγώ τα πράγματα μου όταν ήμουν εγώ στο Fame Story. Βλέπω όμως τώρα πως το έχετε όλοι…. βόμβα».

«Στο Fame Story πάλι εγώ μετά από 21 χρόνια! Μ’ αρέσει το σπίτι, μ’ αρέσει. Μου θύμισε πολύ ωραία πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο Νίνο για την επιστροφή του.