MEDIA

STAR: Η Ζήνα Κουτσελίνη έρχεται, το «Fame Story» περιορίζεται

STAR: Η Ζήνα Κουτσελίνη έρχεται, το «Fame Story» περιορίζεται

Αλλαγές στον προγραμματισμό του STAR θα δούμε το επόμενο διάστημα

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να ξεκίνησε, όμως υπάρχουν κανάλια που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τον προγραμματισμό τους. Ένα από αυτά το STAR, στο οποίο αναμένονται πρεμιέρες και αλλαγές το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα η late night εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ θα αναλάβει ένα φορμάτ, κομμένα και ραμμένο στα μέτρα της, μέσα στο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να προκαλεί κάποιες αλλαγές στη βραδινή ζώνη.

Με την Παρασκευή να είναι «κλειδωμένη» λόγω του «Fame Story Live», η εκπομπή αναμένεται να προβάλλεται κάποια άλλη καθημερινή. Το εν λόγω γεγονός έχει ως αποτέλεσμα να κοπεί ένα από τα επεισόδια του μουσικού ριάλιτι και των σκηνών που βλέπουμε από το σπίτι της ακαδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν από την αρχή προγραμματισμένο το «Fame Story» να έχει τέσσερα επεισόδια στη βραδινή ζώνη του STAR μόνο για κάποιες εβδομάδες προκειμένου να καλυφθεί το κενό στον προγραμματισμό. Τώρα όμως που η Ζήνα Κουτσελίνη έρχεται με φόρα, το μουσικό πρότζεκτ θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. Άλλωστε η τηλεθέαση περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά, κάτι που κάνει ακόμη πιο εύκολη την απόφαση των στελεχών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, βέβαια, δεν τίθεται θέμα «πρόωρου» κοψίματος όπως ανέφεραν αρκετοί. Πρόκειται για μία αλλαγή στον προγραμματισμό που είχε αποφασισθεί από την αρχή της χρονιάς.

Να σημειωθεί ότι το STAR έχει, ακόμη, στη φαρέτρα του κάποια δυνατά χαρτιά που σταδιακά θα κάνουν πρώτη επίσημη μέσα στη χρονιά 2023-2024. Το «First Dates» με τη Ζενεβιέβ, η σειρά «IQ160», η εκπομπή «Οι 100», αλλά και το «MasterChef», θα βγαίνουν στον αέρα όσο περνούν οι μήνες με στόχο να ανακάμψουν τα ποσοστά τηλεθέασης. Ειδικά, το ριάλιτι μαγειρικής με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, έχει αποδείξει τη δυναμική του και ότι ακολουθείται από ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών.