MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θυμήθηκε τα χρόνια της δικής του παρουσίας στο Fame Story

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θυμήθηκε τα χρόνια της δικής του παρουσίας στο Fame Story

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του «Fame Story».

Στις εξελίξεις του Fame Story και όχι μόνο εστίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Μάλιστα, ο έμπειρος παρουσιαστής θυμήθηκε τα χρόνια της δικής του παρουσίας στη μουσική ακαδημία και μια ιδέα που είχε τότε για τους σπουδαστές.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκμυστηρεύτηκε τα εξής. «Μια παρατήρηση θέλω να κάνω για τον Fipster. Το σημαντικό είναι ότι το βράδυ ο Νίνο μπαίνει μέσα, πάει στα παιδιά και τους λέει «παλιά, όταν ήμουν εγώ μέσα, κάποια μέρα ήρθε ο Ανδρέας και μας έβαλε να ψηφίσουμε αν θέλει να παραμείνει ή όχι». Εγώ το είχα κάνει διότι με την θωράκιση της Άσπας, ένα κομμάτι των παιδιών είχαν συγκρουστεί και το έριξαν σε μένα. Οπότε τους είχα πει, εάν είναι να με αμφισβητείτε, ψηφίστε να μείνω ή να φύγω και ψήφισαν όλοι να μείνω».

«Οπότε τώρα τους λέει ο Νίνο χθες, «αυτό που είχε κάνει ο Ανδρέας θα το κάνω για τους καθηγητές. Ψηφίστε να μείνουν ή να φύγουν». Όλοι ψήφισαν να μείνουν όλοι εκτός από τα παιδιά που ψήφισαν ως «άχρηστο» να φύγει ο Fipster. Σας το λέω γιατί είναι σημαντικό».

«Δεν είναι χρήσιμος για το παιχνίδι έλεγαν μερικοί ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν «να φύγει, να φύγει». Άλλοι έλεγαν πως «δεν μας βοηθάει σε τίποτα», ο Νίνο το θεώρησε σαν αρνητική ψήφο και είπε «όλοι λέτε να φύγει ο Fipster». Σας το λέω γιατί είναι σημαντικό» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Alpha.