MEDIA

Τι βλέπει το κοινό την Κυριακή – Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι σειρές

Τι βλέπει το κοινό την Κυριακή – Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι σειρές

Δύσκολη αποδείχτηκε η χθεσινή ημέρα για κάποια προγράμματα καναλιών

Ηλιόλουστη Κυριακή και το κοινό απέδειξε ότι προτίμησε να κάνει τις βόλτες του, παρά να χαλαρώσει στον καναπέ παρακολουθώντας τηλεόραση. Βέβαια, υπήρξαν και οι εξαιρέσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να πάρουν προβάδισμα.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στην πρωινή ζώνη, ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA έκανε 17,6% στο σύνολο και 17,3% στο δυναμικό κοινό ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA κέρδισε το 11,7% του συνόλου και το 10,9 των τηλεθεατών 18-54.

Η Μπέττυ Μαγγίρα και το «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1 περιορίστηκε στο 6,8% και στο 6,7%, αντίστοιχα. Η Μαρία Μπακοδήμου με το «Γεια σου» του ΣΚΑΪ καταφέρνουν να κρατούν ένα σταθερό κοινό, που μεταφράστηκε χθες σε 8,4% στο σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη είδαμε την άφιξη της Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Break». Η ηθοποιός, που για πρώτη φορά δοκιμάζεται στην παρουσίαση, έκανε 7,4% σε σύνολο και δυναμικό. Η Ναταλία Γερμανού «έκοψε» πρώτη το νήμα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» να σημειώνει 13,8% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό. Ο Κώστας Τσουρός με το «Ακόμη δεν είδες τίποτα!» του MEGA κράτησε παρέα στο 9,3% του συνόλου και στο 8,6% του δυναμικού κοινού.

Στην απογευματινή ζώνη, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν «Ο τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο STAR. Το τηλεπαιχνίδι έκανε 18,5% στο σύνολο και 17,3% στο δυναμικό κοινό.

Στη βραδινή ζώνη, η μυθοπλασία κυριάρχησε. Το «Ναυάγιο» του MEGA έκανε 25% στο σύνολο και 18,1% στο δυναμικό κοινό ενώ «Η Γη της Ελιάς» στον ίδιο σταθμό 23,9% και 13,8%. Στον ALPHA, το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε 13,4% στο σύνολο και 13,3% στο δυναμικό κοινό.