MEDIA

Βίκυ Καγιά: Η πολιορκία από τα κανάλια και το «GNTM»

Βίκυ Καγιά: Η πολιορκία από τα κανάλια και το «GNTM»
Instagram

Τι συμβαίνει με τη Βίκυ Καγιά και το ριάλιτι μόδας

Η τηλεοπτική σεζόν προχωρά και υπάρχουν πρόσωπα που απασχολούν ιδιαίτερα. Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από αυτά, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να απέχει από την TV…το πρώτο μισό της σεζόν τουλάχιστον. Μετά το τέλος του «Shopping STAR» για την περσινή χρονιά, η επιχειρηματίας και μοντέλο αποφάσισε να πατήσει pause στην τηλεοπτική της καριέρα και να αφοσιωθεί σε νέα πρότζεκτ.

Το τηλέφωνό της, όμως, δεν σταματά να χτυπά. Δύο μεγάλα κανάλια πολιορκούν τη Βίκυ και εκείνη πρέπει να επιλέξει αν θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη αλλά και σε ποιο κανάλι. ΑΝΤ1 και MEGA τής έχουν κάνει διάφορες προτάσεις, με τον σταθμό του Αμαρουσίου να φημολογείται ότι την έχει σκεφτεί για την επαναφορά του «GNTM».

Κάτι τέτοιο, όμως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν ισχύει αφού τα δικαιώματα του φορμάτ ανήκουν ακόμα στο STAR. Το κανάλι της Κηφισιάς μπορεί να μην έχει βγάλει στον αέρα φέτος το ριάλιτι, όμως βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ιθυνόντων για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, ένα από τα «τυράκια» που είχαν δώσει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη μεταγραφή της στο κανάλι ήταν μία θέση στο «GNTM». Να σημειωθεί ότι και η καλή της φίλη Έλενα Χριστοπούλου έχει αναφέρει ότι θα την ενδιέφερε να βρεθεί ξανά στο πρότζεκτ, ενώ στο STAR βρίσκεται και η Ζενεβιέβ που έχει αφήσει το δικό της στίγμα.

Κι ενώ το θέμα του «GNTM» κλείνει, η Βίκυ Καγιά έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση και από το MEGA για εκπομπή μόδας. Οι επαφές είναι σε αρχικό στάδιο και ένα πρώτο δείγμα ενδεχόμενης συνεργασίας θα δούμε με αφορμή το «Madwalk», που θα παρουσιάσει η Βίκυ το Νοέμβριο.

Στη συνέχεια θα πρέπει να καταλήξει στο τι επιθυμεί και το μόνο βέβαιο είναι ότι η επιστροφή της θα συζητηθεί πολύ…