MEDIA

Η Ζαρίφη, η Τσολάκη και ο ντόρος για την τηλεθέαση

Η Ζαρίφη, η Τσολάκη και ο ντόρος για την τηλεθέαση

Τα νούμερα τηλεθέασης απασχολούν ιδιαίτερα φέτος

Δεν σταματούν τα σχόλια και οι μάχες για την πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen. Οι παρουσιαστές και όσοι βρίσκονται σε τηλεοπτικές εκπομπές σχολιάζουν καθημερινά, άμεσα ή έμμεσα, τις μετρήσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλείται ένταση.

Τις δύο τελευταίες ημέρες, αίσθηση έχει προκαλέσει η πρεμιέρα της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN. Η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», στη μεσημεριανή ζώνη, κατάφερε να συγκεντρώσει -χθες Τρίτη- 6,8% στο σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό. Νούμερα ικανοποιητικά δεδομένου του ανταγωνισμού αλλά και του μέσου όρου του σταθμού.

Την ίδια ώρα, για παράδειγμα, έχει να ανταγωνιστεί το «Rouk Zouk» που σημειώνει εξαιρετική πορεία φέτος. Χθες, η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε 17,1% στο σύνολο και 20,5% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Shopping Star» ανεβαίνει σταθερά, κάνοντας 13% και 11,1% αντίστοιχα ενώ το «My style rocks» έχει το κοινό του που μεταφράστηκε σε 9,1% και 8,6%.

Στην πρωινή ζώνη, τις προηγούμενες ημέρες, συζητήθηκαν πολύ τα ποσοστά της Ελένης Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣου» εμφανίσθηκε δυσαρεστημένη με δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της Λάμπρου Κωνσταντάρα, ωστόσο ο τελευταίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν σε εκείνη. Στο «καυτό» θέμα της τηλεθέασης, η πρωινή εκπομπή του OPEN έκανε χθες 4,7% στο σύνολο και 3,7% στο δυναμικό κοινό.

Στην ίδια ζώνη, η «Super Κατερίνα» του ALPHA έκανε 14,4% στο σύνολο και 16,4% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 15% και 11,2% αντίστοιχα.

Η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ κράτησε παρέα στο 10% του συνόλου και στο 9,7% των τηλεθεατών 18-54. Το «Πάμε Δανάη!» του ΜEGA έκανε 10,7% και 9,6% αντίστοιχα. Το «Breakfast@STAR» έκανε 7,7% στο σύνολο και 8,3% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR σάρωσε χθες, κάνοντας 19,3% στο σύνολο και 17,1% στο δυναμικό κοινό.