MEDIA

STAR: H πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη και τα σχέδια για τους επόμενους μήνες

STAR: H πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη και τα σχέδια για τους επόμενους μήνες

Τα στελέχη της Κηφισιάς έχουν πολλά σχέδια και πρότζεκτ στα σκαριά…

Οδεύουμε προς τον τρίτο μήνα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το STAR έχει ρισκάρει αρκετά. Έχοντας ρίξει στην αρένα νέα φορμάτ, όπως τη «Φάρμα» και το «Fame Story», τραβώντας το ενδιαφέρον λόγω της άφιξης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της επιτυχίας της σειράς «Στα σύνορα», ετοιμάζονται πολλά για τη συνέχεια!

Απόψε, στις 23.00, πρεμιέρα κάνει η late night εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια έρχεται βράδυ να αποκαλύψει και να δώσει βήμα σε όλους όσοι με τόλμη μιλούν. Οι ιστορίες ξετυλίγονται και αφυπνίζουν. Ιστορίες, που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους, σκέψεις που μπορούν επιτέλους να μοιράζονται, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ».

Να σημειωθεί ότι το STAR έχει, ακόμη, στη φαρέτρα του κάποια δυνατά χαρτιά που σταδιακά θα κάνουν πρώτη επίσημη μέσα στη χρονιά 2023-2024. Το «First Dates» με τη Ζενεβιέβ, η κωμική σειρά «IQ160», η εκπομπή «Οι 100», αλλά και το «MasterChef», θα βγαίνουν στον αέρα το δεύτερο μισό της χρονιάς με στόχο να ανακάμψουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Tα precast του ριάλιτι μαγειρικής έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ προς τα τέλη Νοεμβρίου θα αρχίσουν τα γυρίσματα ώστε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να έχει τελειώσει με τα επεισόδια της «Φάρμας». Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 5.000, αριθμός που αποτυπώνει την επιτυχία του εν λόγω φορμάτ. Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αναλάβουν ξανά χρέη κριτών, καθώς ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει ενώ θα δούμε και αρκετούς γκεστ μάγειρες να κάνουν το πέρασμά τους.