MEDIA

ALPHA: Ναταλία Γερμανού και Άκης Πετρετζίκης έρχονται με διπλό ρόλο 

ALPHA: Ναταλία Γερμανού και Άκης Πετρετζίκης έρχονται με διπλό ρόλο 

Τα δύο δυνατά χαρτιά του ALPHA έρχονται με νέες εκπομπές

Ναταλία Γερμανού και Άκης Πετρετζίκης είναι δύο πρόσωπα που φέρνουν πρωτιές στον ALPHA. Λόγος για τον οποίο τα στελέχη αποφάσισαν να τους «εκμεταλλευτούν» περισσότερο και να τους δώσουν δεύτερες εκπομπές. Έτσι, εκτός από το «Καλύτερα δε γίνεται!» και το «Kitchen Lab», έρχονται δύο ενδιαφέροντα πρότζεκτ.

«Πόσες προσωπικές στιγμές έχουμε συνδέσει με μελωδίες και στίχους; Πώς θα νιώθαμε αν θα βλέπαμε το αγαπημένο μας, το «δικό μας» τραγούδι να ζωντανεύει με πρωταγωνιστές οικεία μας πρόσωπα; Το The Secret Song, το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21.00 με τη Ναταλία Γερμανού και αποτελεί μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση! Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάθονται στην λευκή καρέκλα του The Secret Song, στα σκοτεινά, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί.

Η συμφωνία είναι να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκπλαγούν, να συγκινηθούν, ακόμη και να τσαλακωθούν. Και όλα αυτά γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μια μοναδική έκπληξη: Ένα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι σημαίνει για τη ζωή τους ερμηνεύεται από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, με την συμμετοχή δικών τους ανθρώπων και παρουσιάζεται στη σκηνή του The Secret Song», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για την πρώτη επίσημη του «Secret Song».

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 20.00, η πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή, το «Akis’ Food Tour», το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη, επιστρέφει στις οθόνες μας. Ο αγαπημένος μας σεφ βάζει τα κατσαρολικά στο ντουλάπι, αφήνει πίσω του το στούντιο και ξεκινά να ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αποστολή του; Να εξερευνήσει τις κουζίνες στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μας παίρνει μαζί του σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια. Μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, κρυφοκοιτάζει μέσα στις ξένες κατσαρόλες, πλέκει σκόρδα, «κυνηγάει» μανιτάρια, χορεύει γύρω από πλούσια τραπέζια, φτιάχνει ντόπια ζυμαρικά και εμπνέεται από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χώρας.

Συνοδοιπόροι του στο «Akis’ Food Tour» II είναι οι τηλεθεατές που του προτείνουν τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι κάθε περιοχής που τον βοηθούν να ανακαλύψει τι σημαίνει πραγματικά «υψηλή γαστρονομία» στις ντόπιες κουζίνες, στα χωράφια και τα βουνά της Ελλάδας. Βάλτε πινέζες στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη και ετοιμαστείτε. Ο Άκης μας ξεναγεί σε Λέσβο, Χίο, Ψαρά, Κάρπαθο, Ορεινή Κρήτη, Τήνο, Φλώρινα, Γρεβενά, Κόνιτσα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Βόρειο Έβρο και στη Θεσσαλονίκη των παιδικών του χρόνων.