MEDIA

My Style Rocks: Η Χριστίνα φόρεσε ωτοασπίδες για να μην ακούσει την κριτική

My Style Rocks: Η Χριστίνα φόρεσε ωτοασπίδες για να μην ακούσει την κριτική

My Style Rocks: Απίστευτο κι όμως... αληθινό, η Χριστίνα φόρεσε ωτοασπίδες, αδιαφορώντας πλήρως για την κριτική της Γεωργίας.

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η ένταση ανάμεσα στη Χριστίνα και τη Γεωργία κλιμακώθηκε απότομα, με αφορμή το 1 που έβαλε η τελευταία στην πρώτη.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου γιατί έβαλε 1 στo look της Χριστίνας, η Γεωργία απάντησε γελώντας: «Γιατί να μη βάλω σε αυτό που βλέπω;».

«Δεν θα σχολιάσω ειρωνείες» απάντησε η Χριστίνα και πρόσθεσε: «Ψάξτο λίγο αυτό γενικά, μία κλαις και μια γελάς απότομα. Δες το λίγο γενικά. Ψάξτο λίγο, αυτά τα κυκλοθυμικά δες τα...».

Ακολουθεί ο διάλογος:
Γεωργία: «Αυτό μην μου λες εμένα τώρα».
Χριστίνα: «Αυτά τα κυκλοθυμικά δες τα λίγο. Σου έχει δοθεί ο λόγος να σχολιάσεις ένα ρούχο και προσβάλλεις με έναν τόνο: "Τι να σχολιάσω εγώ εδώ;". Σώπα καλέ».
Γεωργία: «Και δεν καταλαβαίνω θα μου πεις εσύ πότε θα γελάω και πότε θα κλαίω; Για να καταλάβω τώρα. Θες να το συζητήσουμε λίγο αυτό;».
Χριστίνα: «Μαζί σου όχι, σίγουρα. Έχεις υφάκι γενικά, και με ανθρώπους που έουν υφάκι δεν συζητάω. Σου έχει δοθεί ο λόγος από την Κατερίνα, απάντα εδώ, σε εμένα είσαι αδιάφορη».
Γεωργία: «Σίγουρα το έχει κάνει μόνη της. Δεν μου αρέσει, εφόσον θέλετε να είμαι σοβαρή...».
Χριστίνα: «Γιατί τα άλλα με ποιον τα έχω κάνει;».
Γεωργία: «Όχι, απλά λέω ότι σίγουρα τα έχει κάνει μόνη της».

Εκείνη τη στιγμή, η Χριστίνα προχώρησε και τοποθέτησε ωτοασπίδες στα αυτιά της, προκειμένου να μην ακούει την κριτική της Γεωργίας.

Γεωργία: «Αν βάζουμε τα concept έτσι όπως θέλουν οι κριτές, σίγουρα θα σε έβλεπα να πηγαίνεις στον στρατό με αυτό που φοράς. Αδιάφορο το παπούτσι τελείως, θεωρώ ότι είσαι βαριά από πάνω και από κάτω φοράς διαφάνεια».
Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Σκουλός επενέβη λέγοντας: «Γεωργία έχεις καταλάβει ότι μιλάς και δεν σε ακούει κανένας;».
Γεωργία: «Γιατί;».
Δημήτρης Σκουλός: «Γιατί έχει βάλει ωτοασπίδες η Χριστίνα. το έχεις καταλάβει;».
Γεωργία: «Ωραία, τότε να μην σχολιάζω».

Κατερίνα Καραβάτου: «Όχι, εγώ σε ακούω».
Γεωργία: «Όχι, δεν θέλω να σχολιάσω, γιατί χαμογέλασα πριν και μου είπε να το κοιτάξω πότε να κλαίω και πότε να χαμογελάω».
Χριστίνα: «Δεν χαμογέλασες, γέλασες ειρωνικά και πάρα πολύ προσβλητικά. Εγώ και 1 να σου βάλω, που δεν σου έχω βάλει ποτέ, πάντα σου λέω τα θετικά. Σου έχω μιλήσει πότε εγώ έτσι;».
Γεωργία: «Αυτομάτως με προσβάλλεις όταν βάζεις αυτά στα αυτιά σου για να μην μ' ακούς, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι....».