MEDIA

ΣΚΑΪ: Τι έχει στα σκαριά για το επόμενο διάστημα – Τα δυνατά του χαρτιά

ΣΚΑΪ: Τι έχει στα σκαριά για το επόμενο διάστημα – Τα δυνατά του χαρτιά

ΣΚΑΪ: Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται για μία δυνατή συνέχεια….

Ο Νοέμβριος έκανε την εμφάνισή του και τα στελέχη του ΣΚΑΪ ήδη έχουν αποφασίσει τις προσθήκες στον προγραμματισμό το επόμενο διάστημα. Στόχος είναι να φέρουν στη συχνότητα του σταθμού ακόμη περισσότερους τηλεθεατές και να κρατούν συντροφιά σε κάθε ζώνη προβολής.

Έτσι, θα επενδύσουν πολύ στη ζώνη του Σαββάτου με τη μουσική εκπομπή «Σάββατο γλεντάμε!». Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει διπλό ρόλο και, εκτός του «Μονομάχου», θα έχει το τιμόνι του νέου πρότζεκτ. «Η νέα μου βραδινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ θα λέγεται "Σάββατο γλεντάμε". Θα έχει στοιχεία από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπως παρέα, τραγούδι και γέλιο», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Survivor 2024» φαίνεται ότι ξεκινά, καθώς ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και η ομάδα του έχουν αρχίσει ήδη τα κάστινγκ. Τις τελευταίες ημέρες, επίδοξοι Μαχητές περνούν την πόρτα των γραφείων παραγωγής και κάνουν κουβέντες με τα στελέχη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, σειρά θα έχει η επιλογή των Διάσημων για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που θα βγει στον αέρα προς τα τέλη του Δεκεμβρίου ή στις αρχές του 2024.Αν και ακόμη δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις για το αν θα υπάρχουν all star celebrities, ο Ιλιτζαλί σίγουρα θα ήθελε δυνατά ονόματα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Ένας από αυτούς που ακούγεται είναι ο Δημήτρης Βλάχος, ο ηθοποιός που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια. Το μόνο σίγουρό είναι ότι στον φετινό κύκλο οι κανονισμοί θα είναι πιο αυστηροί προκειμένου να αποφευχθούν τα περσινά σκηνικά.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν σκέψεις να συνεχιστεί και το 2024 το «My style rocks». Τα στελέχη είναι ευχαριστημένα από την απόδοση του ριάλιτι μόδας και σκέφτονται να δώσουν παράταση. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένα πρόσωπο, άλλωστε, που ο ΣΚΑΪ έχει αγαπήσει ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το αν θα δούμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή.