MEDIA

Μπέτυ Μαγγίρα για την κόντρα Σκορδά - Καινούργιου: «Aς μην κρίνουμε παρουσιαστές από τα νούμερα»

Μπέτυ Μαγγίρα για την κόντρα Σκορδά - Καινούργιου: «Aς μην κρίνουμε παρουσιαστές από τα νούμερα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά

Την νέα κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά, έπειτα από όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του I Love Σου Κου στον ANT1 σχολίασε το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου και ανέφερε πως ήταν εν βρασμώ ψυχής.

«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ έχω να της πω πως όταν βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής- επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμα και να έχεις δίκιο, θα το χάσεις γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου.

Και συμπλήρωσε: «Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια».

«Και η ίδια έχει πει πως όταν ξεκίνησε το πρωινό, όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, άκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά,. Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό ειδικά με τα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου