MEDIA

Ώρα Ελλάδος: Ο Παναγιώτης Στάθης και η «παρέα» του μετά την λήξη συνεργασίας με τον Καμπουράκη

Ώρα Ελλάδος: Ο Παναγιώτης Στάθης και η «παρέα» του μετά την λήξη συνεργασίας με τον Καμπουράκη
Glomex

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του Δημήτρη Καμπουράκη με το κανάλι υπάρχουν προσθήκες στην εκπομπή

Η πρωινή ζώνη στο OPEN έχει ενημερωτική χροιά, καθώς στις 06.00 βγαίνει στον αέρα το μαγκαζίνο «Ώρα Ελλάδος». Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Σπύρος Φρεμεντίτης, μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καμπουράκη, συζητούν, αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα κρίσιμα θέματα της ειδησεογραφίας, μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, είδαμε τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά να κάθεται στο τραπέζι της εκπομπής, εξέλιξη που σηματοδοτεί τη νέα σύνθεση της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος». Συγκεκριμένα, αν και η φημολογία που ήθελε τη Μπάγια Αντωνοπούλου να εισβάλλει στην εκπομπή ήταν έντονη, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και τα στελέχη αποφάσισαν να «εκμεταλλευτούν το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN.

Έτσι, στο διάστημα 06.00 -07.00 θα βλέπουμε στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη τον Σπύρο Φρεμεντίτη, από τις 07.00 έως τις 09.15 τον Γιάννη Κολοκυθά και τον Μανώλη Αναγνωστάκη και προς το τέλος θα επιστρέφει ο Σπύρος Φρεμεντίτης.

Να σημειωθεί ότι, το καλοκαίρι, το OPEN με επίσημη ανακοίνωση είχε υποδεχτεί τον Γιάννη αναφέροντας: «Το Open ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενημερωτικό του τομέα εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κολοκυθά. Δημοσιογράφο, με υψηλή κατάρτιση και επιτυχημένη διαδρομή στο MEGA και στον ΣΚΑΙ, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη των ενημερωτικών εκπομπών».