MEDIA

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το μπούλινγκ: «Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα»

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το μπούλινγκ: «Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα»
GLOMEX

Η Ρούλα Κορομηλά μιλάει για το μπούλινγκ που βίωσε στον Τύπο και τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού λίγο πριν την πρεμιέρα της στο «Σπίτι με το MEGA».

Η παρουσιάστρια που έχει διανύσει χρόνια στην ελληνική τηλεόραση μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε όταν ο Τύπος έγραφε πολύ σκληρές κριτικές.

«Έχω φάει τόσο ξύλο όσο δεν έχει φάει καμία συνάδελφος μου. Καμία συνάδελφος μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη… Μιλάμε για bullying, αλλά ας με ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Αυτό δεν λέει ότι πρέπει να βγαίνω και να το λέω, είμαι πια μεγάλη γυναίκα. Τι να βγω να πω; Να κάθομαι να λέω στον κόσμο τι έχω περάσει και τι δεν έχω περάσει; Έχω περάσει όμως πάρα πολύ άσχημα, έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον τύπο».

«Τότε που η κριτική ήταν αυθεντική κριτική. Έβγαιναν οι κριτικοί και μας κάνανε να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, να αρρωσταίνουν γονείς, να αρρωσταίνουμε εμείς. Σε εμένα πρωτοσέλιδα, σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες, για γεγονότα που δεν συνέβησαν ποτέ και δεν υπήρξαν ποτέ. Τα κατασκεύαζαν ή οι καλοθελητές, που κατά καιρούς βρίσκονται δίπλα μας και άμα δεν τους κάνεις το χατίρι, αρχίζουν και λένε "η Κορομηλά είναι έτσι". Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο».

«Υπάρχουν εμμονικοί σε εμένα άνθρωποι. Ένας ο οποίος γράφει συνέχεια και λέει, λέει, λέει… Δεν θέλω όμως να ασχοληθώ, βάζω μπροστά μου μαύρο και δεν τον βλέπω. Αν πεις κάτι που δεν ισχύει για μένα, δεν θα σου απαντήσω πια. Στην αρχή μπορεί να απαντούσα γιατί είχα νεύρα και έλεγα "τι λέει ρε παιδί μου;" και ήμουν ένα πρόσωπο που για πρώτη φορά έκανε τηλεόραση. Έχουν υπάρχει φορές να κλαίω και να μην θέλω να πάω να κάνω εκπομπή. Ρώτα τον Βαγγέλη Περρή, που ήταν και αρχισυντάκτης μου. Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα και δεν ήθελα να βγω. Δεν μπορούσα να βγω στην εκπομπή».

«Ακόμα και ο Στέφανο Σαρτίνι, που ήταν σύντροφος μου τότε, μου έλεγε "σε παρακαλώ, ηρέμησε, μην κλαις, θα αρρωστήσεις". Δηλαδή έχω περάσει πολύ άσχημα και γι’ αυτό λέω… Σταματήστε το παιδιά, κοιτάξτε τη δουλειά σας. Εδώ έχουν βγει και έχουν γράψει ότι ήμουν η κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλο τίτλο σε εφημερίδα και εγώ τότε έσκιζα».