MEDIA

Λαζόπουλος σε Αχτσιόγλου: Της αφιέρωσε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει»

Λαζόπουλος σε Αχτσιόγλου: Της αφιέρωσε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει»

Ειρωνείες Λαζόπουλου σε Έφη Αχτσιόγλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του στο Youtube σχολίασε τη νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρηση της ομάδας 6+6 ενώ έστρεψε τα πυρά του προς την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έβαλε για μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Μια γυναίκα φεύγει» λέγοντας «είναι στην πόρτα τώρα η Αχτσιόγλου, δεν θέλει να τον χαιρετήσει» και πρόσθεσε: «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, την είχε ξεχάσει. Νευρίασε ο Κασσελάκης που έχει αμερικάνικα νεύρα και της λέει: «Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κλάψεις κλάψε», βάζοντας το αντίστοιχο τραγούδι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστήριξε μάλιστα ότι οι αποχωρήσαντες «ξεκοκάλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και τώρα ήθελαν να φάνε τον Κασσελάκη».

Από τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου δεν ξέφυγε και το ινδικό απόφθεγμα που χρησιμοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην επιστολή αποχώρησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω, εξυπνάδα να το πω»

«Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος συνόδευσε την κριτική του προς τον κ. Τσακαλώτο με το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για ν δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω εξυπνάδα να το πω για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου. Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικης κανναβης κυρία μου, ινδικής προέλευσεως. Μας είπε "είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο". Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπαριασες καθόλου;

Να στο πω κι ελληνικα: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι. Ένα εχω να πω και το λέω πολύ σοβάρά μετα λόγου γνώσεως (σ.σ. βάζει το τραγούδι «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα).

Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι να μιλήσουν γιατί διαφωνία με τη διαφωνία χτίστηκε αυτό το μπάχαλο , τούβλο με το τούβλο χτίζεται το σπίτι. Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση Τους καλούσαν οι δημοισιογράφοι, τους την είχαν στημένη γιατί ολα τα δελτία ειδήσεων είναι παραρτήματα της Πειραιώς, είναι σαν να τα στήνει η ΝΔ τα πάνελ και αν δεν υπήρχε προσυνεννόηση γιατί υπήρξε και του στυλ "ελα γιατί ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να σε βγάλω αλλά πρέπει να έχουμε και καμία ειδησούλα οποτε αν έχεις μια διαφωνιούλα πεστην", αν δεν ήταν έτσι, τους την στήνανε και τέλος.

Διαλύσανε τον πλανήτη ολόκληρο. Φώναζε ο Φίλης, έβγαλε αυτή την κραυγή, ούρλιαξε στο συνέδριο και έσχισε τα έγκατα στο συνέδριο σαν τη Νοταρά "θα σας φάω" έλεγε ο άνθρωπος»