MEDIA

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες τελικών για Fame Story και Φάρμα

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες τελικών για Fame Story και Φάρμα

Το STAR βάζει πλώρη για το δεύτερο μισό της χρονιάς

Με πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν οι μηχανές στο STAR για το δεύτερο μισό της χρονιάς, με τους ιθύνοντες να έχουν καταλήξει στον προγραμματισμό αλλά και στις ημερομηνίες που θα ρίξουν αυλαία τα ριάλιτι του πρώτου μισού.

Έτσι, η «Φάρμα» θα χαιρετίσει το κοινό την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει τον νικητή. Μία ημέρα μετά, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αυλαία θα ρίξει το «Fame Story» με ένα εντυπωσιακό live show. Ο Νίκος Κοκλώνης, αν και σκεφτόταν να ετοιμάσει ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, δεν μπορεί να προχωρήσει το σχέδιό του καθώς Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται. Έτσι, το μουσικό ριάλιτι θα τελειώσει μία εβδομάδα νωρίτερα.

Όταν όμως το 2024 κάνει την εμφάνισή του, το STAR ετοιμάζει ένα δυνατό πρόγραμμα. Απόλυτος πρωταγωνιστής θα είναι το «MasterChef». Ο Πάνος Ιωαννίδης θα συναντήσει, για έβδομη χρονιά, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έχουν θεωρηθεί η dream team των κριτικών επιτροπών στην πρόσφατη ιστορία της TV. Οι σεφ επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, ενώ η παραγωγή θα διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ. Επιπλέον, οι συντελεστές αναζητούν διακεκριμένους σεφ από το εξωτερικό για να κάνουν γκεστ εμφανίσεις, ενώ βέβαιο είναι ότι θα δούμε και σημαντικά ονόματα της εγχώριας γαστρονομίας στις δοκιμασίες.

Το κανάλι της Κηφισιάς έχει, ακόμη, στη φαρέτρα του κάποια δυνατά χαρτιά που σταδιακά θα κάνουν πρώτη επίσημη μέσα στη χρονιά. Το «First Dates» με τη Ζενεβιέβ, η κωμική σειρά «IQ160», η εκπομπή «Οι 100», θα βγαίνουν στον αέρα το δεύτερο μισό της χρονιάς με στόχο να βάλουν εμπόδια στον ανταγωνισμό!