MEDIA

Survivor: Η οικονομική ρήτρα-ποινή στο συμβόλαιο και πότε θα επιβάλλεται

Survivor: Η οικονομική ρήτρα-ποινή στο συμβόλαιο και πότε θα επιβάλλεται

Αντίστροφα μετρά το κοινό για την επιστροφή του Survivor στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με Διάσημους και Μαχητές

Toν Ιανουάριο του 2024 θα κάνει πρεμιέρα το Survivor και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay's Time», θα χωρίζεται σε διάσημους και μαχητές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις να καταργηθούν οι αποβολές. Μόνο στην περίπτωση που υπάρξει χειροδικία τότε ο παίκτης θα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Για άλλους τσακωμούς, υπάρχει η σκέψη να υπάρχει οικονομική ρήτρα και ποινή στο συμβόλαιο του παίκτη και όχι να αποβάλλεται αν παραβεί κανόνες του παιχνιδιού.

Επίσης, θα επιστρέψουν οι ατομικές ασυλίες, που την περσινή σεζόν δεν υπήρχαν στο all star κύκλο. Δηλαδή ένας παίκτης θα μπορεί να σώζει και μόνος του τον εαυτό του αν είναι ή βγει προτεινόμενος.

Πάντως, τα στελέχη της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί κρατούν στα χέρια περισσότερα από 15.000 βιογραφικά υποψήφιων παικτών που θα ήθελαν να αποτελέσουν την dream team του φετινού κύκλου.

Παράλληλα, ενώ οι ιθύνοντες βλέπουν επίδοξους Μαχητές, δεν σταματούν να προσεγγίζουν και πρόσωπα για την ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς all stars να έχουν δώσει τα χέρια για τον νέο κύκλο. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Άρης Σοϊλέδης, έχουν ακουστεί έντονα.

«Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Δαλάκα αφήνοντας ένα μεγάλο παράθυρο ανοιχτό για τη συμμετοχή της στο «Survivor 2024».